Eva matto 160x235 cm
Eva matto 160x235 cm
Eva matto 160x235 cm
Eva matto 160x235 cm
Eva matto 160x235 cm

Eva   matto 160x235 cm

129 €

249 €

Koko:160 x 235

Toimitusaika 1-2 viikkoa

Eva matto

Eva matto on täydellinen valinta kaikille, jotka etsivät laadukasta ja tyylikästä mattoa olohuoneeseensa. Tämä 160x235 cm kokoinen matto tarjoaa loistavan hinta-laatusuhteen, yhdistäen kauniin ulkonäön ja käytännöllisyyden tavalla, joka tekee siitä erinomaisen lisän mihin tahansa sisustukseen.

Pehmeyttä ja kiiltoa olohuoneeseen

Eva matto on lyhytnukkainen ja erittäin pehmeä, tehden siitä miellyttävän astua ja mukavan käyttää päivittäin. Maton lyhyt nukka tuo tilaan ylellisen tunnelman, ja sen kaunis kiilto vangitsee valoa, korostaen maton sävyjä ja tuoden eloa huoneeseen. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan esimerkiksi olohuoneeseen, jossa matto voi toimia niin visuaalisena keskipisteenä kuin pehmeänä alustana rentoutumiseen.

Laadukas materiaali

Matto on valmistettu korkealaatuisesta polyesteristä, joka tarjoaa kestävyyttä ja helppohoitoisuutta. Polyesteri on tunnettu kyvystään säilyttää värinsä ja muotonsa pitkään, joten Eva matto näyttää hyvältä vuosienkin käytön jälkeen. Lisäksi materiaali on helppo puhdistaa, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan erityisesti vilkkaisiin tiloihin, joissa maton tulee kestää päivittäistä kulutusta.

Tyylikäs öljytty tammi sävy

Eva maton öljytty tammi -sävy sopii hyvin yhteen monenlaisten sisustustyylien kanssa. Sen luonnollinen ja rauhallinen väri tuo lämpöä ja harmoniaa huoneeseen, sulautuen kauniisti yhteen niin modernien kuin perinteisten sisustuselementtien kanssa.

Yhteenveto

Eva matto on täydellinen valinta olohuoneeseen, jossa kaivataan yhdistelmää pehmeyttä, tyylikkyyttä ja kestävyyttä. Sen lyhyt nukka, kaunis kiilto ja öljytty tammi -sävy tekevät siitä monipuolisen ja näyttävän lisän mihin tahansa tilaan. Eva matto tarjoaa loistavan hinta-laatusuhteen, ollen sekä esteettinen että käytännöllinen valinta, joka kestää aikaa ja käyttöä.