Eva matto 200x285 cm
Eva matto 200x285 cm
Eva matto 200x285 cm
Eva matto 200x285 cm
Eva matto 200x285 cm

Eva   matto 200x285 cm

199 €

Koko:200 x 285

Toimitusaika 1-2 viikkoa

Eva matto

Eva matto on täydellinen valinta, kun haluat lisätä olohuoneeseesi lämpöä ja ylellisyyttä. Tämä 200x285 cm kokoinen lyhytnukkainen matto tarjoaa loistavan hinta-laatusuhteen, ja se on suunniteltu tuomaan tilaan pehmeyttä ja tyylikkyyttä.

Lyhytnukkainen pehmeys ja kestävyys

Eva maton lyhytnukkainen rakenne tekee siitä miellyttävän tuntuisen ja käytännöllisen. Matto on valmistettu korkealaatuisesta polyesteristä, joka takaa sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Pehmeä pinta tuntuu mukavalta jalkojen alla, tehden matosta täydellisen valinnan tiloihin, joissa oleskellaan paljon, kuten olohuoneeseen. Polyesteri materiaalina on helppohoitoinen ja säilyttää kauniin ulkonäkönsä pitkään, vaikka matto altistuisi kovallekin kulutukselle.

Kaunis kiilto ja tyylikäs ulkonäkö

Eva matossa on kaunis kiilto, joka tuo hienostunutta ilmettä sisustukseen. Öljytty tammi -sävy korostaa maton luonnollista eleganssia ja sopii monenlaisiin sisustustyyleihin. Matto toimii loistavasti yhdistävänä tekijänä, joka sitoo yhteen huoneen eri elementit, olipa kyseessä sitten moderni tai klassinen sisustus.

Täydellinen olohuoneeseen

Eva matto on suunniteltu erityisesti olohuoneeseen, mutta se sopii myös muihin kodin tiloihin, kuten makuuhuoneeseen tai työhuoneeseen. Sen ylellinen ulkonäkö ja pehmeä tuntuma tekevät siitä ihanteellisen valinnan tiloihin, joissa halutaan yhdistää mukavuus ja esteettisyys.

Loistava hinta-laatusuhde

Eva matto tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle. Sen laadukas valmistus ja tyylikäs ulkonäkö takaavat, että se on investointi, josta voit nauttia vuosia.

Yhteenveto

Eva matto on elegantti ja käytännöllinen lisä kodin sisustukseen. Sen öljytty tammi -väri, pehmeä pinta ja kaunis kiilto tekevät siitä täydellisen valinnan olohuoneeseen tai muihin oleskelutiloihin. Tämä matto tarjoaa loistavan hinta-laatusuhteen ja tuo kotiisi lämpöä ja tyyliä.

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus