Osta 50€, saat -10%!

Ruis matto 160x230 cm, luonnonvalkoinen

Ruis   matto 160x230 cm, luonnonvalkoinen

99 €

Toimitusaika 2-6 arkipäivää

Ruis matto

Etsitkö sisustukseesi mattoa, joka yhdistää modernin tyylin ja luonnollisen materiaalin? Ruis matto on täydellinen valinta. Tämä tuftattu nukkamatto on valmistettu 100 % puuvillasta, mikä takaa pehmeyden ja mukavuuden. Luonnonvalkoinen Ruis matto on saatavilla kahdessa koossa: 160x230 cm ja 200x290 cm, joten se sopii erinomaisesti eri kokoisiin tiloihin, kuten olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai ruokailutilaan.

Moderni ja ajaton design

Ruis maton moderni kuosi tuo tilaan raikkaan ja tyylikkään ilmeen, joka on helppo yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin. Luonnonvalkoinen väri korostaa maton hienostunutta ja ajattoman kaunista ulkonäköä. Tämä matto toimii loistavasti niin minimalistisessa kuin klassisessakin sisustuksessa, ja sen hillitty, mutta tyylikäs design lisää tilaan harmoniaa ja eleganssia.

Laadukas materiaali ja mukavuus

Ruis matto on valmistettu 100 % puuvillasta, mikä tekee siitä pehmeän ja miellyttävän jalan alla. Tuftattu nukka antaa matolle ylellisen ja täyteläisen tunteen, joka lisää mukavuutta. Puuvillan luonnollinen hengittävyys ja kestävyys tekevät tästä matosta pitkäikäisen valinnan, joka säilyttää kauneutensa ja pehmeytensä pitkään.

Monipuolinen sisustuselementti

Ruis matto sopii monenlaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin. Sen kaksi kokoa, 160x230 cm ja 200x290 cm, tarjoavat vaihtoehtoja niin pienempiin kuin suurempiin huoneisiin. Maton luonnonvalkoinen sävy on neutraali ja helposti yhdisteltävissä muihin väreihin ja materiaaleihin, mikä tekee siitä monipuolisen sisustuselementin, joka täydentää huoneen ilmettä.

Yhteenveto

Ruis matto on loistava valinta, kun haluat lisätä kotiisi tyylikkään ja mukavan elementin, joka tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle. Sen moderni kuosi, luonnonvalkoinen sävy ja 100 % puuvillasta valmistettu tuftattu nukka tekevät tästä matosta ihanteellisen valinnan jokaiseen kotiin. Valitse Ruis matto ja tuo tilaasi ripaus modernia eleganssia ja luonnollista mukavuutta.

Pihistä

Panosta

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus