Tästä vielä lisäetu -10%

Ruis matto 200x290 cm, beige

Ruis   matto 200x290 cm, beige

149 €

Toimitusaika 2-6 arkipäivää

Ruis matto

Etsitkö sisustukseesi pehmeää ja tyylikästä mattoa, joka tarjoaa sekä mukavuutta että visuaalista kiinnostavuutta? Ruis matto on juuri se, mitä tarvitset. Tämä tuftattu nukkamatto, joka on valmistettu 100 % puuvillasta, tuo kotiisi modernin ilmeen ja miellyttävän tuntuman. Saatavana kahdessa eri koossa, 160x230 cm ja 200x290 cm, Ruis matto sopii erinomaisesti niin olohuoneeseen, makuuhuoneeseen kuin muihinkin tiloihin, joissa haluat yhdistää käytännöllisyyden ja tyylin.

Moderni design ja ajaton väri

Ruis maton moderni kuosi ja pehmeä beige väri luovat sisustukseen tyylikästä harmoniaa. Beige on monipuolinen sävy, joka sulautuu helposti erilaisiin sisustustyyleihin, olipa kyseessä sitten skandinaavinen, moderni tai klassinen koti. Maton tuftattu nukka muodostaa pinnalle kiinnostavan tekstuurin, joka tuo tilaan syvyyttä ja lämpöä ilman, että se on liian hallitseva.

Laadukas ja mukava

Ruis matto on valmistettu 100 % puuvillasta, mikä tekee siitä pehmeän ja miellyttävän jalan alla. Puuvilla on luonnollinen materiaali, joka hengittää hyvin ja on miellyttävä koskettaa, mikä tekee tästä matosta täydellisen valinnan niin rentoutumishetkiin kuin arkikäyttöön. Maton tuftattu nukka lisää ylellisyyttä ja mukavuutta, tarjoten samalla kestävyyttä, joka säilyy kauniina pitkään.

Helppohoitoinen ja kestävä

Puuvillainen Ruis matto on suunniteltu kestämään arjen kulutusta. Sen helppohoitoisuus tekee siitä loistavan valinnan vilkkaisiin koteihin, joissa matolta vaaditaan sekä kauneutta että käytännöllisyyttä. Maton korkealaatuinen tuftaus varmistaa, että nukka pysyy siistinä ja muodossaan, vaikka mattoa käytettäisiin päivittäin.

Yhteenveto

Ruis matto tarjoaa loistavan hintalaatusuhteen, yhdistäen modernin designin, mukavuuden ja kestävyyden. Sen ajaton beige sävy ja tuftattu nukka tekevät siitä täydellisen lisän mihin tahansa kotiin, joka tarvitsee tyylikästä ja käytännöllistä sisustuselementtiä. Valitse Ruis matto ja tuo kotiisi ripaus ylellisyyttä, joka kestää aikaa ja käyttöä.

Pihistä

Panosta

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus