Osta 50€, saat -10%!

Labyrintti matto 160x230 cm, beige

Labyrintti   matto 160x230 cm, beige

119 €

Toimitusaika 2-6 arkipäivää

Labyrintti matto

Etsitkö modernia ja tyylikästä mattoa, joka tuo tilaan sekä mukavuutta että visuaalista mielenkiintoa? Labyrintti matto on täydellinen valinta. Tämä korkealaatuinen, tuftattu matto on valmistettu 100 % puuvillasta, mikä tekee siitä sekä pehmeän että kestävän. Labyrintti matto on saatavilla kahdessa koossa: 160x230 cm ja 200x290 cm, joten se sopii erinomaisesti monenlaisiin tiloihin, kuten olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai ruokailutilaan.

Moderni ja ajaton design

Labyrintti maton beige väri ja moderni kuviointi tekevät siitä helposti yhdisteltävän erilaisten sisustustyylien kanssa. Maton tuftattu nukka muodostaa sen pintaan mielenkiintoisen labyrinttimäisen kuvion, joka tuo tilaan syvyyttä ja tekstuuria. Beige on sävy, joka tuo lämpöä ja harmoniaa huoneeseen, ja sopii täydellisesti sekä minimalistiseen että skandinaaviseen sisustukseen.

Mukavuus ja laatu

Labyrintti matto on valmistettu 100 % puuvillasta, mikä tekee siitä pehmeän ja miellyttävän jalan alla. . Tämä matto ei ole pelkästään kaunis, vaan myös erittäin käytännöllinen. Sen tuftattu nukka antaa matolle ylellisen tuntuman, ja moderni kuviointi lisää visuaalista kiinnostavuutta ilman, että se on liian hallitseva.

Kestävyyttä ja helppohoitoisuutta

Puuvillainen Labyrintti matto on luonnollinen ja kestävä valinta, joka kestää hyvin aikaa ja kulutusta. Matto on helppohoitoinen, ja sen korkealaatuinen tuftattu nukka säilyttää muotonsa ja pehmeytensä pitkään. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan vilkkaisiin kotitalouksiin, joissa matto joutuu kovalle käytölle.

Yhteenveto

Labyrintti matto tarjoaa loistavan hintalaatusuhteen yhdistäen modernin designin, kestävyyden ja mukavuuden. Sen ajaton beige väri ja mielenkiintoinen kuviointi tekevät siitä täydellisen valinnan jokaiseen kotiin. Valitse Labyrintti matto ja tuo tilaasi ripaus tyylikkyyttä ja lämpöä.

Pihistä

Panosta

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus