Emma lepotuoli keltainen
Emma lepotuoli keltainen
Emma lepotuoli keltainen
Emma lepotuoli keltainen
Emma lepotuoli keltainen

Emma   lepotuoli keltainen

349 €

Kampanja voimassa 30.9.2024 saakka.

Valitse väri:Keltainen

Toimitusaika 2-6 arkipäivää

Emma-lepotuoli on ihanasti muotoiltu keltainen pyörivä tuoli, joka tuo iloa ja väriä kotiisi. Tämä tyylikäs lepotuoli ei ole vain kaunis katsella, vaan myös uskomattoman mukava istua.

Emma-lepotuolin moderni muotoilu sopii täydellisesti nykyaikaiseen sisustukseen. Sen kestävä ja mukavantuntuinen kangas takaa, että tuoli säilyy kauniina ja miellyttävänä vuosien ajan. Laadukkaat materiaalit, kuten puu ja vaneri tekevät rungosta vankan ja pitkäikäisen.

Istuimen korkealaatuinen vaahtomuovi tarjoaa erinomaista istuinmukavuutta, joten voit rentoutua täysin Emma-lepotuolissa. Pyörivä mekanismi tuo lisää käyttömukavuutta, mahdollistaen tuolin vaivattoman liikuttamisen eri suuntiin. Tämä tekee Emma-lepotuolista täydellisen valinnan niin rentoutumiseen kuin keskusteluihin ystävien kanssa.

Keltainen väri tuo piristystä ja energiaa huoneeseen, tehden siitä katseenvangitsijan missä tahansa tilassa. Emma-lepotuoli ei ole vain kaluste, vaan myös tyylikäs sisustuselementti, joka lisää persoonallisuutta ja iloa kotiisi.

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus