Etusivu / Artikkelit / 10 parasta joululahjaa kotiin

10 parasta joululahjaa kotiin

10 parasta joululahjaa kotiin

Haussa täydellinen lahja läheiselle? Joululahjoja hankkiessa kannattaa suunnata huomio ennen kaikkea käytännöllisyyteen. Tarpeeseen tulevat lahjat ilahduttavat saajaansa aidosti, eivätkä päädy kaapin perukoille pölyttymään. Nappaa parhaat joululahjaideat talteen hyvissä ajoin ja löydä mieluisat paketit pukinkonttiin!

Joululahjaideat

Olemme listanneet kymmenen parasta lahjaideaa, jotka tulevat tarpeeseen ja ovat käytännöllisiä joululahjoja. Löydät kaikki nämä tuotteet kätevästi Maskusta!

1. Pehmeä peitto.

Makuuhuoneen tekstiilit tulisi vaihtaa säännöllisesti hygieniasyistä, mutta monelta tämä unohtuu. Uusi peitto onkin hittilahja, joka ei varmasti mene hukkaan, vaan päätyy päivittäiseen käyttöön.

peitto on kaytannollinen lahja

2. Ergonominen tyyny.

Moni meistä nukkuu tyynyllä, joka ei tue niskan ja hartioiden seutua optimaalisesti. Esimerkiksi luonnonkumista valmistettu Nature-tyyny sopii useimmille, sillä tyyny muotoutuu yksilöllisesti nukkujan mukaan. Tämän käytännöllisempää joululahjaa ei taida ollakaan!

3. Kynttilänjalka.

Kynttilöiden loiste on mahtava tapa saada mikä tahansa huone tuntumaan kutsuvammalta ja kodikkaammalta. Ihastuttava Julie-kynttilänjalka on trendikäs valinta joululahjaksi! Kynttilänjalkoja on saatavilla useammassa värissä sekä koossa.

julie kynttilanjalka luo tunnelmaa

4. Peili.

Kauniisti kehystetty peili hoitaa tyylikkäästi taulun virkaa, mutta sopii mutkattomasti sisustukseen kuin sisustukseen. Tämä lahja ilahduttaa etenkin innokasta kotoilijaa!

tyylikas peili sopii jokaiseen kotiin

5. Torkkupeite.

Onkohan mitään ihanampaa kuin lämmitellä kylmänä talvipäivänä pehmoiseen torkkupeitteeseen kääriytyneenä. Torkkupeite toimii myös kauniina sisustuselementtinä.

pehmeat torkkupeitot lammittavat talvella

6. Pallo tyyny/rahi. 

Pallo-rahi on jokaiseen kotiin sopiva sisustuselementti. Käytitpä sitä sitten jalkojen alla, istuinpaikkana tai vaikka jalkapallona! Muista kuitenkin jalkapalloillessa että joulukuusi ei ole maali

7. Umbran sisustusesineet.

Umbran somat sisustusesineet ovat sekä tyylikkäitä että käytännöllisiä. Esim. koukkuihin saa ripustettua neuletakit, laukut, huivit ja monet muut esineet. Tutustu laajaan Umbra-valikoimaan.

umbran seinahylly sopii loistavasti sisustukseen

8. Kosmetiikkahylly.

Kätevä kosmetiikkahylly sopii hänelle, jonka kylpyhuone pursuilee purkkeja ja putiloita. Kosmetiikkahyllyn saa kätevästi sijoitettua vaikkapa wc:n lattialle.

9. Pussilakanat.

Lakanasetti on klassinen joululahjavalinta, eikä suotta. Mukavat lakanat tuntuvat hyvältä ihoa vasten ja somistavat makuuhuoneeseen kaunista ilmettä. Yksiväriset lakanat on helppo sovittaa monenlaiseen sisustukseen.

lakanasetti on hyodyllinen lahja

10. Lahjakortti Maskun myymälään.

Yksi suosituimmista joululahjoistamme on vuodesta toiseen lahjakortti myymäläämme. Summan saat päättää itse ja lahjakortti on voimassa aina vuoden. Vieraile lähimmässä myymälässämme ja osta lähimmäisellesi lahjakortti uutta sisustusta varten.

Maskun valikoimasta löydät laajan valikoiman myös muita sisustustuotteita, jotka sopivat mainiosti joululahjaksi. Katso koko valikoimamme ja nappaa joululahjat tarjoushintaan!

Artikkeliin liittyviä tuotteita

.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......