Boom nojatuoli
Boom nojatuoli
Boom nojatuoli
Boom nojatuoli
Boom-sarjan palakartta

Boom   nojatuoli

1 269 €

Valitse verhoilu:Naomi-kangas

Valitse väri:Stone

Toimitusaika 8-9 viikkoa

Boom nojatuoli on vastaus toiveisiisi! Tämä elegantti ruskea nojatuoli tarjoaa loistavan hinta-laatusuhteen ja on suunniteltu tarjoamaan äärimmäistä mukavuutta ja pitkäikäisyyttä. Boom nojatuolin istuimessa ja selkänojassa on käytetty korkealaatuista HR35-vaahtomuovia, joka takaa miellyttävän istumiskokemuksen. Nojatuolin runko on valmistettu kestävästä puusta ja vanerista, ja sen metallijalat lisäävät modernia ilmettä ja vakautta.

Ergonomiaa ja mukavuutta

Boom nojatuolin istuin- ja selkätyynyissä käytetty HR35-vaahtomuovi on tunnettu erinomaisesta mukautuvuudestaan ja kestävyydestään. Tämä korkealaatuinen materiaali tarjoaa optimaalisen tuen selälle ja istuimelle, pitäen muotonsa pitkään ja tarjoten miellyttävän istuma-asennon. Irrotettavat istuin- ja selkätyynyt tekevät puhdistuksesta ja huollosta helppoa, mikä lisää käyttömukavuutta ja käytännöllisyyttä.

Laadukkaat materiaalit ja kestävä rakenne

Boom nojatuolin runko on valmistettu kestävästä puusta ja vanerista, mikä takaa sen tukevuuden ja pitkäikäisyyden. Metalliset jalat lisäävät nojatuolin vakautta ja antavat sille modernin ja tyylikkään ilmeen. Tämä yhdistelmä laadukkaita materiaaleja ja vankkaa rakennetta tekee Boom nojatuolista luotettavan valinnan kodin eri tiloihin.

Monikäyttöinen ja tyylikäs

Boom nojatuolin ajaton ruskea väri ja moderni muotoilu tekevät siitä täydellisen lisän mihin tahansa sisustukseen. Olipa kyseessä sitten olohuone, makuuhuone tai työtila, tämä nojatuoli tuo mukanaan eleganssia ja mukavuutta. Sen monipuolinen design sopii erinomaisesti erilaisiin sisustustyyleihin, luoden harmonisen ja kutsuvan ilmapiirin.

Loistava hinta-laatusuhde

Boom nojatuoli tarjoaa erinomaista hinta-laatusuhdetta. Laadukkaat materiaalit, kestävä rakenne ja mukava istuinkokemus tekevät siitä arvokkaan sijoituksen kotiisi. Tämä nojatuoli on suunniteltu tarjoamaan pitkään kestävää mukavuutta ja tyyliä kohtuulliseen hintaan, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon kaikille, jotka etsivät laadukasta ja edullista nojatuolia.

Yhteenveto

Boom nojatuoli on täydellinen yhdistelmä tyylikkyyttä, mukavuutta ja kestävyyttä. Sen korkealaatuinen HR35-vaahtomuovi tarjoaa miellyttävän istuinkokemuksen, ja kestävä runko ja metallijalat takaavat pitkäikäisyyden. Ajaton ruskea väri ja moderni muotoilu tekevät siitä monikäyttöisen ja tyylikkään lisän mihin tahansa kotiin. Erinomainen hinta-laatusuhde varmistaa, että saat parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi.

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus