Frida   jenkkisänky 120x200, pussijousitus

499 €

Koko:120 x 200

Sängynpääty:Ei sisällä päätyä

Valitse petauspatja:Ilman petauspatjaa

Toimitusaika 2-6 arkipäivää

Frida jenkkisänky

Frida jenkkisänky 120x200 cm on täydellinen valinta, kun haluat yhdistää laadukkaan nukkumismukavuuden ja rohkean värivalinnan. Sen upea pinkki väri tuo makuuhuoneeseen raikkautta ja energiaa, samalla kun pussijousitettu patja takaa erinomaisen tuen ja mukavuuden. Tämä jenkkisänky tarjoaa loistavan hintalaatusuhteen, ja sen kompakti koko tekee siitä ihanteellisen ratkaisun niin pienempiin tiloihin kuin yksinasujille.

Rohkea ja tyylikäs väri

Frida jenkkisängyn pinkki sävy tuo makuuhuoneeseen rohkean ja modernin ilmeen. Pinkki on täydellinen valinta, jos haluat lisätä sisustukseen persoonallisuutta ja eloa. Tämä värivalinta tekee sängystä huoneen keskipisteen ja luo iloisen tunnelman. Pinkki väri sopii hyvin niin minimalistisiin kuin leikkisämpiinkin sisustustyyleihin, tuoden huoneeseen lämpöä ja uniikkia ilmettä.

Ensiluokkainen nukkumismukavuus pussijousituksella

Frida jenkkisängyn patjassa on pussijousitus, joka takaa erinomaisen nukkumismukavuuden. Pussijousitus toimii siten, että jokainen jousi reagoi itsenäisesti kehon painoon, tarjoten täsmällisen tuen eri kehonosille. Tämä parantaa selän ja nivelten ergonomiaa ja mahdollistaa mukavan asennon koko yön ajaksi. Sänky vähentää myös kehoon kohdistuvaa painetta, edistäen syvempää ja palauttavampaa unta.

Kompakti ja tilaa säästävä koko

Frida jenkkisängyn koko, 120x200 cm, on ihanteellinen valinta pienempiin makuuhuoneisiin tai yksinasujille, jotka haluavat tilaa säästävän mutta mukavan sänkyratkaisun. Tämä koko tarjoaa runsaasti tilaa yhdelle hengelle nukkumiseen, mutta se ei vie liikaa tilaa huoneesta, jolloin makuuhuoneeseen jää enemmän tilaa muille huonekaluille ja liikkumiselle.

Kestävä ja helppohoitoinen

Frida jenkkisänky on suunniteltu kestämään jokapäiväistä käyttöä. Sängyn tukeva runko ja laadukkaat materiaalit takaavat sen pitkäikäisyyden. Pinkki verhoilukangas on helppohoitoinen ja likaa hylkivä, mikä tekee sängyn siistinä pitämisestä vaivatonta. Näin sänky säilyttää kauniin ulkonäkönsä pitkään, ja voit nauttia mukavuudesta ilman huolta kulumisesta.

Yhteenveto

Frida jenkkisänky 120x200 cm pinkkinä on täydellinen yhdistelmä rohkeaa tyyliä ja ensiluokkaista nukkumismukavuutta. Pussijousitettu patja tarjoaa erinomaisen tuen ja unenlaadun, ja pinkki väri tekee sängystä huoneen näyttävän keskipisteen. Kompaktin kokonsa ja erinomaisen hintalaatusuhteensa ansiosta Frida jenkkisänky on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat tuoda makuuhuoneeseensa väriä ja mukavuutta.

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus