Classic lepotuoli valkoinen Alpine-kangas
Classic lepotuoli valkoinen Alpine-kangas
Classic lepotuoli valkoinen Alpine-kangas
Classic lepotuoli valkoinen Alpine-kangas
Classic lepotuoli valkoinen Alpine-kangas

Classic   lepotuoli valkoinen Alpine-kangas

599 €

Kampanja voimassa 30.9.2024 saakka.

Valitse verhoilu:Alpine-kangas

Valitse väri:Valkoinen

Toimitusaika 5-6 viikkoa

Classic lepotuoli – ylellisyyttä ja mukavuutta valkeassa sävyssä

Classic lepotuoli valkoisena on juuri se tuote, joka tuo kotiisi sekä eleganssia että ensiluokkaista istuinmukavuutta. Tämä lepotuoli on suunniteltu huolella, jotta voit rentoutua ja nauttia hetkistäsi täysin siemauksin.

Tukeva ja kestävä runko

Classic lepotuolin runko on valmistettu korkealaatuisesta kovalevystä, puusta ja kalustelevystä, mikä takaa sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Tämän tukevan rakenteen ansiosta tuoli pysyy vakaana ja säilyttää muotonsa pitkään, tarjoten sinulle luotettavan ja kestävän istuimen.

Erinomainen istuinmukavuus

Istuinpehmusteessa on käytetty paksua HR 35kg vaahtomuovia, joka on tunnettu kimmoisuudestaan ja kestävyydestään. Tämä vaahtomuovi säilyttää muotonsa pidempään kuin tavallinen vaahtomuovi, mikä tekee istumisesta aina yhtä mukavaa. Vaahtomuovin päällä on pehmeä vanukerros, joka lisää istuinmukavuutta. Lisäksi istuinpehmusteen alla on no-sag -jousitus, joka tarjoaa lisätukea ja parantaa istumismukavuutta entisestään.

Mukavat selkänoja ja käsinojat

Selkänoja ja käsinojat on valmistettu 25kg vaahtomuovista, jonka päällä on vanukerros. Tämä yhdistelmä tarjoaa täydellisen pehmeyden ja tuen selälle ja käsivarsille. Selkänojassa on myös tyylikäs napitus, joka lisää tuolin visuaalista houkuttelevuutta ja klassista ilmettä.

Tyylikäs valkoinen väri

Classic lepotuoli valkoisena on ajaton ja monikäyttöinen valinta, joka sopii monenlaisiin sisustustyyleihin. Valkoinen väri tuo huoneeseen valoisuutta ja avaruutta, samalla kun se sulautuu saumattomasti eri väripalettien kanssa. Tämä tekee tuolista erinomaisen lisän sekä moderneihin että perinteisiin sisustuksiin.

Loistava hinta-laatusuhde

Classic lepotuoli tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Sen laadukkaat materiaalit, kestävä rakenne ja tyylikäs design tekevät siitä arvokkaan investoinnin, joka parantaa kotisi mukavuutta ja esteettisyyttä. Tämä tuoli on suunniteltu kestämään päivittäistä käyttöä ja säilyttämään kauneutensa vuodesta toiseen.

Yhteenveto

Classic lepotuoli on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat ylellisyyttä, mukavuutta ja kestävyyttä. Sen tukeva runko, laadukkaat pehmusteet ja tyylikkäät yksityiskohdat tekevät siitä ihanteellisen lisän mihin tahansa kotiin. Valitse Classic lepotuoli valkoisena ja nauti ensiluokkaisesta mukavuudesta ja tyylikkäästä designista joka päivä!

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus