Bruce   avokulmasohva

2 999 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kätisyys edestä katsottuna:Divaani oikealla

Valitse verhoilu:Bloq vaaleanharmaa

Toimitusaika 6-7 viikkoa

Bruce avokulmasohva – huippulaatua ja mukavuutta kotisi keskiöön

Bruce avokulmasohva on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat korkeaa laatua, erinomaista mukavuutta ja tyylikästä muotoilua. Tämä avokulmasohva on suunniteltu vastaamaan vaativimpiinkin odotuksiin, tarjoten loistavan hinta-laatusuhteen. Sen huippulaadukkaat materiaalit ja tarkkaan harkittu rakenne tekevät siitä pitkäaikaisen investoinnin, joka kestää vuosia.

Laadukkaat materiaalit ja erinomainen mukavuus

Bruce avokulmasohvan istuinpehmusteet on valmistettu korkealaatuisesta HR37kg vaahtomuovista, joka tarjoaa optimaalisen mukavuuden ja kestävyyden. Pehmusteiden pinnassa oleva Eco-vanukerros lisää pehmeyttä ja istuinmukavuutta. Selkätyynyissä on käytetty samaa laadukasta HR37kg vaahtomuovia ja Eco-vanua, mikä takaa miellyttävän tuen ja pehmeyden selälle.

Kestävä ja vahva rakenne

Sohvan runko on valmistettu massiivipuusta, vanerista ja kovalevystä, mikä tekee siitä erittäin kestävän ja vahvan. Rungon sisällä olevat jämäkät ja äänettömät NoZag-jouset lisäävät istuinmukavuutta, tarjoten tasaisen ja tukevan alustan. Bruce avokulmasohvan runko on niin kestävä, että sille on myönnetty peräti 20 vuoden takuu, mikä kertoo sen huippulaadusta ja luotettavuudesta.

Tyylikäs ja monikäyttöinen design

Bruce avokulmasohva on suunniteltu sopimaan erilaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin. Sen ajaton ja moderni muotoilu tekee siitä monikäyttöisen huonekalun, joka täydentää kotisi ilmettä. Avokulmarakenne tarjoaa runsaasti istumatilaa ja tekee sohvasta ihanteellisen valinnan niin rentoutumiseen kuin seurusteluun.

Loistava hinta-laatusuhde

Bruce avokulmasohva tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Sen huippulaadukkaat materiaalit, kestävä rakenne ja pitkäikäisyys tekevät siitä investoinnin, joka maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti. Tämä sohva on täydellinen valinta sinulle, joka haluat parasta mahdollista mukavuutta ja laatua ilman kompromisseja.

Yhteenveto

Bruce avokulmasohva on täydellinen yhdistelmä mukavuutta, kestävyyttä ja tyylikkyyttä. Sen korkealaatuiset HR37kg vaahtomuovista ja Eco-vanusta valmistetut pehmusteet takaavat erinomaisen istuinmukavuuden. Massiivipuusta, vanerista ja kovalevystä valmistettu runko, johon on lisätty NoZag-jouset, tekee sohvasta äärimmäisen vahvan ja kestävän. Bruce avokulmasohva tarjoaa loistavan hinta-laatusuhteen ja 20 vuoden runkotakuun, joten voit olla varma, että se palvelee sinua ja perhettäsi vuosien ajan. Valitse Bruce avokulmasohva ja nauti laadusta ja mukavuudesta jokaisena päivänä.