Forest sohvapöytä 60x60, musta/valkoinen
Forest sohvapöytä 60x60, musta/valkoinen
Forest sohvapöytä 60x60, musta/valkoinen
Forest sohvapöytä 60x60, musta/valkoinen
Forest sohvapöytä 60x60, musta/valkoinen

Forest   sohvapöytä 60x60, musta/valkoinen

349 €

Kampanja voimassa 30.9.2024 saakka.

Valitse väri:Musta / valkoinen

Toimitusaika 6-7 viikkoa

Forest sohvapöytä

Forest sohvapöytä on täydellinen yhdistelmä modernia muotoilua ja käytännöllisyyttä. Tämä 60x60 cm kokoinen pöytä on suunniteltu tarjoamaan loistavaa hintalaatusuhdetta, tehden siitä erinomaisen valinnan jokapäiväiseen käyttöön. Musta/valkoinen väritys luo tyylikkään kontrastin, joka tuo tilaan modernia ilmettä ja tekee pöydästä ajattoman osan sisustusta.

Tyylikäs ja moderni design

Forest sohvapöydän musta ja valkoinen värimaailma tuo raikkaan ja modernin ilmeen mihin tahansa olohuoneeseen. Valkoinen pöytätaso luo tilaan valoisuutta, kun taas mustat jalat tuovat sopivaa kontrastia ja tukevuutta. Yhdessä nämä värit luovat harmonisen kokonaisuuden, joka sopii hyvin sekä minimalistisiin että rohkeampiin sisustustyyleihin. Forest-sohvapöytä on näyttävä lisä olohuoneeseen, ja sen ajaton muotoilu varmistaa, että se sopii eri sisustustyyleihin pitkään.

Kompakti ja käytännöllinen koko

Kooltaan 60x60 cm oleva Forest sohvapöytä on ihanteellinen valinta niin pienempiin kuin suurempiinkin tiloihin. Sen kompakti koko mahdollistaa monipuolisen sijoittelun, ja pöytä toimii erinomaisesti keskuspöytänä sohvaryhmän yhteydessä tai sivupöytänä. Käytännöllinen koko tekee siitä täydellisen arjen tarpeisiin, kuten kahvikupin laskemiseen tai kirjojen ja lehtien säilyttämiseen.

Kestävä ja helppohoitoinen materiaali

Forest sohvapöytä on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista, jotka varmistavat sen pitkäikäisyyden. Valkoinen pöytätaso on helppo pitää puhtaana, sillä se kestää hyvin arjen kulutusta ja on helposti pyyhittävissä. Mustat jalat tuovat pöytään vakautta ja tukevuutta, joten voit luottaa siihen, että Forest-sohvapöytä kestää käytössäsi pitkään ja säilyttää upean ulkonäkönsä vuodesta toiseen.

Monipuolinen ja toimiva

Forest sohvapöytä ei ole pelkästään kaunis katsella, vaan myös erittäin toimiva. Sen kompakti ja monikäyttöinen rakenne tekee siitä täydellisen niin arkeen kuin juhlaan. Käytä sitä tarjoilupöytänä vieraillesi tai säilytystasona lempikirjoillesi ja sisustusesineillesi. Tämä pöytä tuo mukavuutta ja käytännöllisyyttä jokaiseen päivään, ja sen moderni ulkonäkö tekee siitä keskipisteen missä tahansa huoneessa.

Yhteenveto

Forest sohvapöytä 60x60 cm musta/valkoisena tarjoaa täydellisen yhdistelmän tyylikkyyttä, kestävyyttä ja käytännöllisyyttä. Sen moderni ja ajaton muotoilu tekee siitä loistavan valinnan olohuoneeseen, ja sen kompakti koko mahdollistaa monipuolisen käytön. Loistava hintalaatusuhde varmistaa, että Forest-sohvapöytä on investointi, joka kestää aikaa ja käyttöä.

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus