Forest sohvapöytä 60x60, valkoinen/tammi
Forest sohvapöytä 60x60, valkoinen/tammi
Forest sohvapöytä 60x60, valkoinen/tammi
Forest sohvapöytä 60x60, valkoinen/tammi
Forest sohvapöytä 60x60, valkoinen/tammi

Forest   sohvapöytä 60x60, valkoinen/tammi

349 €

Valitse väri:Valkoinen/tammi

Toimitusaika 6-7 viikkoa

Forest sohvapöytä

Forest sohvapöytä 60x60 cm on täydellinen valinta, kun haluat tuoda olohuoneeseesi raikasta ja luonnonläheistä tunnelmaa. Tämä tyylikäs ja kompakti sohvapöytä yhdistää modernin valkoisen pinnan ja lämpimän tammiviilun, luoden harmonisen ja ajattoman kokonaisuuden, joka sopii mihin tahansa sisustukseen. Forest-sohvapöytä tarjoaa loistavan hintalaatusuhteen, tehden siitä erinomaisen valinnan niin pieneen kuin suurempaankin tilaan.

Ajaton ja tyylikäs design

Forest sohvapöytä erottuu yksinkertaisen tyylikkäällä muotoilullaan. Valkoinen pöytälevy tuo modernia ja raikasta ilmettä, joka heijastaa valoa kauniisti ja tekee tilasta avaramman tuntuisen. Tammen luonnollinen sävy taas tuo pöytään lämpöä ja orgaanista tuntua, joka tuo luonnon elementtejä sisustukseen. Tämä ajaton yhdistelmä valkoisesta ja tammesta toimii hyvin niin minimalistisessa kuin skandinaavisessa sisustuksessa.

Kompakti ja käytännöllinen koko

Forest sohvapöytä on mitoiltaan 60x60 cm, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niin pieniin kuin keskikokoisiin olohuoneisiin. Pienen kokonsa ansiosta se mahtuu helposti sohvan eteen tai sivulle, ja toimii myös käytännöllisenä lisäpöytänä esimerkiksi makuuhuoneessa tai eteisessä. Sen kompakti koko ei kuitenkaan tingi käyttömukavuudesta, vaan pöydälle mahtuvat kaikki päivittäiset tarvikkeet, kuten kahvikupit, kirjat ja kaukosäätimet.

Laadukkaat materiaalit ja kestävä rakenne

Forest sohvapöytä on valmistettu kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista, jotka takaavat sen pitkäikäisyyden. Tukeva tammiviilu yhdistyy kauniisti valkoiseen pöytälevyyn, joka on helppo pitää puhtaana ja siistinä. Sohvapöytä on suunniteltu kestämään arjen käyttöä, ja sen vankka rakenne takaa, että se pysyy vakaana ja käyttökelpoisena vuosien ajan.

Monikäyttöinen ja helposti yhdisteltävä

Forest-sohvapöydän valkoinen ja tamminen väri tekevät siitä helposti yhdistettävän eri sisustustyyleihin ja väripalettiin. Se toimii hyvin yhdessä niin luonnollisten materiaalien kuin modernien huonekalujen kanssa, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan erilaisiin sisustuksiin. Pöydän yksinkertainen muotoilu mahdollistaa sen, että se sopii hyvin sekä minimalistisiin että runsaammin sisustettuihin tiloihin.

Yhteenveto

Forest sohvapöytä 60x60 cm valkoisena ja tammisena on täydellinen yhdistelmä modernia ja luonnonläheistä tyyliä. Sen ajaton muotoilu ja laadukkaat materiaalit takaavat, että tämä pöytä sopii monenlaisiin sisustustyyleihin ja kestää arjen käytössä. Loistava hintalaatusuhde tekee Forest-sohvapöydästä ihanteellisen valinnan jokaiseen kotiin.

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus