Capri avokulmasohva (oikea) beige
Capri avokulmasohva (oikea) beige
Capri avokulmasohva (oikea) beige
Capri avokulmasohva (oikea) beige
Capri avokulmasohva (oikea) beige

Capri   avokulmasohva (oikea) beige

4 099 €

Valitse verhoilu:Altamura beige

Arvokkaampi Orient Occidentin Aqua-Clean kangas. Helppo puhdistaa ainoastaan rätillä ja vedellä.

Kätisyys edestä katsottuna:Divaani oikealla

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Capri avokulmasohva – tyylikäs ja kestävä valinta kotiisi

Pohjanmaan Kalusteen Capri-sohva on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat korkealaatuista suomalaista käsityötä, kestävyyttä ja tyylikästä designia. Tämä avokulmasohva on valmistettu huolella valituista materiaaleista, jotka takaavat pitkän käyttöiän ja erinomaisen mukavuuden. Capri avokulmasohva tarjoaa loistavan hinta-laatusuhteen, tehden siitä sijoituksen, joka kestää vuodesta toiseen.

Kestävät ja laadukkaat materiaalit

Capri avokulmasohvan runko on valmistettu massiivipuusta, mikä takaa sohvan kestävyyden ja tukevuuden. Istuinrungossa käytetyt perinteikkäät loviliitokset lisäävät rungon vahvuutta ja varmistavat, että sohva säilyttää muotonsa ja tukevuutensa pitkään. Käsinojien tukevat kiertojäykät kotelorakenteet varmistavat rungon ryhdikkyyden ja estävät sen notkahtamisen vuosien käytön jälkeen.

8000 päivän laatutuaku

Pohjanmaan Kaluste on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista laatua. Tämän vuoksi Capri avokulmasohvan testatulle massiivipuurungolle myönnetään peräti 8000 päivän laatutakuu. Tämä pitkä takuu kertoo valmistajan luottamuksesta tuotteensa kestävyyteen ja laatuun. Voit siis olla varma, että Capri-sohva palvelee sinua ja perhettäsi luotettavasti vuosien ajan.

Erinomainen mukavuus ja tyyli

Capri avokulmasohva ei ole vain kestävä, vaan myös erittäin mukava. Sohvan pehmusteet ja verhoilumateriaalit on valittu huolella, jotta ne tarjoavat optimaalisen istuinmukavuuden ja pitkän käyttöiän. Sohvan moderni ja ajaton muotoilu tekee siitä täydellisen valinnan erilaisiin sisustustyyleihin. Capri-sohva on helppo yhdistää muihin huonekaluihin ja se luo kotiisi viihtyisän ja tyylikkään ilmeen.

Loistava hinta-laatusuhde

Capri avokulmasohva tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle. Sen kestävät ja laadukkaat materiaalit, huolellinen valmistus ja pitkä laatutakuu tekevät siitä investoinnin, joka maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti. Tämä sohva on täydellinen valinta sinulle, joka haluat parasta mahdollista laatua ja mukavuutta ilman kompromisseja.

Yhteenveto

Pohjanmaan Kalusteen Capri avokulmasohva yhdistää tyylikkään muotoilun, kestävät materiaalit ja erinomaisen mukavuuden. Massiivipuusta valmistettu runko ja perinteikkäät loviliitokset takaavat sohvan pitkäikäisyyden ja tukevuuden. 8000 päivän laatutakuu kertoo valmistajan sitoutumisesta laatuun ja kestävyyteen. Capri-sohva on loistava valinta, joka tarjoaa erinomaista hinta-laatusuhdetta ja lisää kotiisi sekä tyyliä että mukavuutta. Valitse Capri avokulmasohva ja nauti sen tarjoamasta mukavuudesta ja laadusta vuodesta toiseen.