Chloe   työtuoli harmaa

1 599 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Toimitusaika 8-9 viikkoa

Chloe työtuoli on juuri sinua varten! Tämä vaaleanharmaa työtuoli on suunniteltu tarjoamaan optimaalista tukea ja mukavuutta pitkien työpäivien aikana, samalla kun se lisää modernia ilmettä työtilaasi.

Ergonominen muotoilu

Chloe työtuoli on suunniteltu ergonomiaa silmällä pitäen. Sen säädettävä istuinkorkeus ja selkänoja takaavat mukavan istuma-asennon, joka auttaa vähentämään selkä- ja niskakipuja. Istuin ja selkänoja on pehmustettu korkealaatuisella vaahtomuovilla, joka tarjoaa optimaalisen tuen ja mukavuuden koko työpäivän ajan.

Tyylikäs ja moderni väri

Työtuolin vaaleanharmaa väri on ajaton ja tyylikäs, mikä tekee siitä täydellisen lisän mihin tahansa työtilaan. Vaaleanharmaa väri sopii yhteen erilaisten sisustustyylien kanssa ja tuo tilaan raikkaan ja modernin ilmeen. Chloe työtuoli ei ole pelkästään toimiva, vaan myös visuaalisesti miellyttävä valinta.

Laadukkaat materiaalit

Chloe työtuoli on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka takaavat sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Työtuolin runko on tukeva ja vakaa, ja sen pehmusteet säilyttävät muotonsa ja mukavuutensa pitkään. Tämä työtuoli on suunniteltu kestämään päivittäistä käyttöä, joten voit olla varma sen pitkäikäisyydestä.

Loistava hinta-laatusuhde

Chloe työtuoli tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle. Sen laadukkaat materiaalit ja ergonominen muotoilu tekevät siitä täydellisen valinnan, joka yhdistää mukavuuden, kestävyyden ja tyylikkyyden. Tämä työtuoli on investointi, joka parantaa työskentelymukavuutta ja tukee hyvinvointiasi pitkällä aikavälillä.

Helppo huoltaa

Chloe työtuoli on helppo pitää puhtaana ja siistinä. Sen laadukkaat materiaalit kestävät hyvin päivittäistä kulutusta ja ovat helppohoitoisia. Pyyhkäise tuoli tarvittaessa kostealla liinalla, ja se säilyy kauniina ja käyttökelpoisena pitkään.

Yhteenveto

Chloe työtuoli on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat mukavuutta, tyyliä ja erinomaista hinta-laatusuhdetta. Sen ergonominen muotoilu ja tyylikäs vaaleanharmaa väri tekevät siitä ihanteellisen lisän mihin tahansa työtilaan. Valitse Chloe työtuoli ja tuo työtilaasi sekä mukavuutta että modernia ilmettä!