Osta 50€, saat -10%!

Hintatakuu 30 päivää

Meri tuoli koivu
Meri tuoli koivu
Meri tuoli koivu

Meri   tuoli koivu

179 €

Toimitusaika 11-12 viikkoa

Hoivakotien kalusteita nyt Maskusta!

Hoivakoti-kalusteemme ovat yhdessä asiakkaidemme kanssa suunniteltuja. Kuuntelimme asiakkaidemme toiveita ja niiden perusteella rakensimme ensimmäisen mallistomme.

Etsitkö tukevaa tuolia seniori- ja hoivakoteihin? Meri-tuoli yhdistää toiminnallisuuden ja tyylikkään ulkonäön. Tämä tuoli on suunniteltu erityisesti tarjoamaan mukavuutta ja tukea ikääntyville. Tuoli on valmistettu laadukkaasta koivusta joten se on tukeva ja kestävä. Klassinen koivun väri luo raikkaan ja rauhallisen ilmeen tilaan.

Meri-tuolissa on laadukas koivuistuin ja tukeva selkänoja, jotka takaavat optimaalisen istumismukavuuden. Helppohoitoinen valmistusmateriaali tekee tuolista käytännöllisen vaihtoehdon hoivakoteihin. Klassinen muotoilu sulautuu saumattomasti erilaisiin sisustustyyleihin.

Meri-tuoli on oiva valinta kun haluat tarjota asukkaillesi mukavaa istumapaikkaa, joka tarjoaa sekä fyysistä että esteettistä tukea. Tämä tuoli on suunniteltu huolellisesti vastaamaan seniori- ja hoivaympäristöjen tarpeisiin, joten voit olla varma sen toimivuudesta ja kestävyydestä.

Lisähintaan Meri-tuoliin on saatavilla useita eri verhoiluvaihtoehtoja istuimeen tai pyörät etujalkoihin.

Pihistä

Panosta

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus