Osta 50€, saat -10%!

Hintatakuu 30 päivää

Lähde penkki 115x95, valkoinen
Lähde penkki 115x95, valkoinen
Lähde penkki 115x95, valkoinen

Lähde   penkki 115x95, valkoinen

399 €

Toimitusaika 11-12 viikkoa

Hoivakotien kalusteita nyt Maskusta!

Hoivakoti-kalusteemme ovat yhdessä asiakkaidemme kanssa suunniteltuja. Kuuntelimme asiakkaidemme toiveita ja niiden perusteella rakensimme ensimmäisen mallistomme.

Etsitkö ihanteellista penkkiä seniori- ja hoivakoteihin? Esittelemme ylpeinä Lähde-penkin, joka yhdistää toiminnallisuuden ja tyylikkään ulkonäön. Tämä penkki on suunniteltu erityisesti tarjoamaan mukavuutta ja tukea ikääntyville. Valmistettu laadukkaasta koivusta joten penkki on tukeva ja kestävä. Valkoinen väri luo raikkaan ja rauhallisen ilmeen tilaan.

Lähde penkissä on verhoiltu istuin ja tukeva selkänoja, jotka takaavat optimaalisen istumismukavuuden. Lisäksi penkin tukevat käsinojat auttavat käyttäjiä helpottamaan ylösnousemista, lisäten samalla turvallisuutta. Helppohoitoinen rakenne tekee penkistä käytännöllisen vaihtoehdon hoivakoteihin. Klassinen muotoilu sulautuu saumattomasti erilaisiin sisustustyyleihin.

Lähde-penkki on oiva valinta kun haluat tarjota asukkaillesi mukavaa istumapaikkaa, joka tarjoaa sekä fyysistä että esteettistä tukea. Tämä penkki on suunniteltu huolellisesti vastaamaan seniori- ja hoivaympäristöjen tarpeisiin, joten voit olla varma sen toimivuudesta ja kestävyydestä.

Lisähintaan Lähde-penkkiin on saatavilla useita eri verhoiluvaihtoehtoja istuimeen

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus