Metz   jatkettava ruokapöytä 120/160/200x120 cm

.....

865 €

Yli 12 viikkoa

Metz jatkettava ruokapöytä

Metz jatkettava ruokapöytä on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat käytännöllisyyttä ja tyylikkyyttä yhdessä paketissa. Tämä valkolakattu ruokapöytä tuo modernin ja raikkaan ilmeen ruokailutilaasi, sopien monenlaisiin sisustustyyleihin. Pöydän koko on säädettävissä tarpeidesi mukaan: 120 cm, 160 cm tai jopa 200 cm, tehden siitä erinomaisen vaihtoehdon niin arkisiin aterioihin kuin juhlavampiin illallisiin isommalla seurueella.

Jatko-ominaisuuden ansiosta Metz ruokapöytä muuntuu helposti, kun tarvitset lisää tilaa vieraille. Se tarjoaa monipuolisuutta arkeen ja juhlaan ilman kompromisseja tyylin tai laadun suhteen. Pöydän kestävä valkolakkaus suojaa sitä arjen kulutukselta ja takaa sen pitkäikäisyyden. Lisäksi sen pyöreät kulmat tuovat pehmeyttä ja turvallisuutta perheen pienimmillekin.

Metz ruokapöytä ei ole pelkästään kaunis, vaan myös käytännöllinen ratkaisu. Sen vankka rakenne ja laadukkaat materiaalit varmistavat, että pöytä kestää vuosien käytön, säilyttäen samalla tyylikkään ulkonäkönsä. Olipa kyseessä kiireinen arkipäivä tai rento illanvietto ystävien kesken, Metz ruokapöytä vastaa kaikkiin tarpeisiisi.

Nauti loistavasta hintalaatusuhteesta ja lisää Metz jatkettava ruokapöytä kotiisi jo tänään. Tämä monipuolinen pöytä mukautuu elämääsi ja tekee ruokailuhetkistäsi entistäkin nautinnollisempia!

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus