Osta 50€, saat -10%!

Kivi rahi 50x50x40 cm, beige

Kivi   rahi 50x50x40 cm, beige

129 €

Kampanja voimassa 30.9.2024 saakka.

Toimitusaika 2-6 arkipäivää

Kivi rahi

Kaipaatko sisustukseesi monikäyttöistä ja tyylikästä lisäelementtiä? Kivi rahi on täydellinen valinta! Tämä 50x50x40 cm kokoinen rahi on suunniteltu tuomaan kotiisi mukavuutta ja käytännöllisyyttä yhdistettynä moderniin, minimalistiseen tyyliin. Beigen sävyinen Kivi rahi sopii erinomaisesti moneen eri sisustustyyliin, ja sen loistava hintalaatusuhde tekee siitä houkuttelevan hankinnan niin olohuoneeseen, makuuhuoneeseen kuin eteiseenkin.

Monikäyttöinen ja tyylikäs

Kivi rahi on äärimmäisen monipuolinen sisustuselementti, joka toimii yhtä hyvin istuimena, jalkatukena kuin pienenä sivupöytänäkin. Sen kompakti koko (50x50x40 cm) mahdollistaa helpon sijoittelun eri tiloihin, eikä se vie liikaa tilaa. Beigen värinen kangas tuo sisustukseen rauhallisen ja ajattoman ilmeen, joka sopii täydellisesti yhteen muiden värien ja materiaalien kanssa.

Mukavuus ja laatu etusijalla

Kivi rahin mukava pehmuste takaa miellyttävän istuma- tai jalkatukikokemuksen. Sen tukeva rakenne varmistaa, että rahi säilyttää muotonsa ja kestää pitkään, vaikka sitä käytettäisiin päivittäin. Laadukas kangasverhoilu ei pelkästään näytä hyvältä, vaan tuntuu myös miellyttävältä, mikä lisää tuotteen käyttömukavuutta.

Helppo yhdisteltävyys

Kivi rahi on suunniteltu sopimaan erilaisiin sisustustyyleihin, olipa kotisi moderni, skandinaavinen tai klassinen. Beigen värinsä ansiosta se on helposti yhdistettävissä muiden huonekalujen ja sisustuselementtien kanssa. Voit käyttää rahia myös osana suurempaa kokonaisuutta, esimerkiksi yhdistämällä sen saman sarjan sohvan tai nojatuolin kanssa.

Yhteenveto

Kivi rahi on täydellinen valinta, kun haluat lisätä kotiisi monikäyttöisen ja tyylikkään elementin, joka tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle. Sen ajaton muotoilu ja laadukas rakenne tekevät siitä pitkäaikaisen suosikin, joka tuo mukavuutta ja tyylikkyyttä mihin tahansa huoneeseen. Valitse Kivi rahi ja luo kotiisi harmoninen ja käytännöllinen tila, jossa on ripaus eleganssia.

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus