Saga   ruokapöydän tuoli ruoste

49 €

Kampanja voimassa 30.9.2024 saakka.

Valitse verhoilu:Saga ruoste

Toimitusaika 2-6 arkipäivää

Saga-ruokatuoli yhdistää tyylikkyyden ja käytännöllisyyden ihanasti. Moderni ja kevyt tuoli on helppo siirrellä, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan sekä arkeen että juhlaan. Tämä on väri hauskasti nimetty ruosteeksi vaikka tämä tuote ei ruostumaan pääsekään. Erilainen värivalinta harmaan sijaan saa tilasi loistamaan.

Saga-ruokatuolin runko on valmistettu teräksestä, joka on väriltään sama kuin kangas, luoden yhtenäisen ja elegantin ilmeen. Tuolin harmaa kangasverhoilu on 100% polyesteria, mikä takaa sen pitkäikäisyyden ja helppohoitoisuuden. Polyesterikangas on tunnettu kestävyydestään ja sen kyvystä säilyttää muotonsa ja värinsä pitkään.

Saatavilla on neljä eri värivaihtoehtoa, joten voit valita juuri sinun sisustukseesi sopivan värin. Olipa valintasi mikä tahansa, Saga-ruokatuoli tuo varmasti modernia ilmettä ruokailutilaasi.

Saga-ruokatuoli on suunniteltu sopimaan monenlaisten pöytien kanssa, mikä tekee siitä monipuolisen lisän kotisi sisustukseen. Sen kevyt rakenne tekee tuolien siirtelystä vaivatonta, joten voit helposti muuttaa tilan järjestystä tarpeen mukaan.

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus