Tripla   kenkäkaappi musta

169 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Valitse väri:Musta

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Tripla kenkäkaappi yhdistää modernin designin ja käytännöllisyyden. Saatavana klassisissa mustan ja valkoisen sävyissä, tämä kenkäkaappi on suunniteltu sopimaan täydellisesti eri sisustustyyleihin. Tripla kenkäkaappi on kestävä ja laadukas, mikä takaa sen pitkäikäisyyden ja päivittäisen käytön kestävyyden.

Tripla kenkäkaapissa on kolme avattavaa laatikkoa, jotka tarjoavat runsaasti säilytystilaa kengille ja muille asusteille. Messinkiset vetimet lisäävät kenkäkaapin eleganttia ja hienostunutta ilmettä, tuoden ripauksen ylellisyyttä kotiisi. Laatikoiden käytännöllinen avausmekanismi tekee kenkien säilyttämisestä ja järjestelystä vaivatonta.

Mustan ja valkoisen värivaihtoehdot antavat sinulle mahdollisuuden valita juuri omaan kotiisi sopivan vaihtoehdon. Musta kenkäkaappi luo voimakkaan ja modernin ilmeen, kun taas valkoinen tuo tilaan raikkautta ja valoisuutta. Molemmat värit ovat ajattomia ja helposti yhdistettävissä muihin sisustuselementteihin.

Tripla kenkäkaapin kestävä rakenne ja laadukkaat materiaalit varmistavat, että kaappi säilyy kauniina ja toimivana vuodesta toiseen. Tämä kenkäkaappi ei ole vain käytännöllinen säilytysratkaisu, vaan myös tyylikäs lisä eteiseen tai vaatehuoneeseen. Se auttaa pitämään kengät siististi järjestyksessä, säästäen tilaa ja parantaen kodin yleisilmettä.