Lugo   sohvapöytä 80cm harmaa/musta

.....
Klubihinta55 €
Säästä 14 €

69 €

Klubitarjoukset voimassa 21.10.2024 saakka.

Toimitusaika 2-6 arkipäivää

Lugo sohvapöytä

Lugo sohvapöytä on tyylikäs ja moderni valinta, joka tuo tilaan sekä toimivuutta että hienostunutta ilmettä. Tämän pyöreän 80 cm halkaisijaltaan olevan pöydän harmaa ja musta värimaailma luo ajattoman ja elegantin kokonaisuuden, joka sopii monenlaisiin sisustustyyleihin. Lugo sohvapöytä tarjoaa loistavan hintalaatusuhteen, tehden siitä ihanteellisen valinnan olohuoneen keskipisteeksi.

Ajaton muotoilu ja monikäyttöinen ilme

Lugo sohvapöydän pyöreä muoto on täydellinen yhdistelmä pehmeitä linjoja ja modernia selkeyttä. Pöydän kansi on harmaa, joka luo rauhallisen ja tyylikkään ilmeen tilaan, kun taas sen mustat jalat tuovat pöytään kontrastia ja modernia teollista henkeä. Tämä tyylikäs yhdistelmä harmaata ja mustaa tekee pöydästä monikäyttöisen ja helposti yhdistettävän erilaisiin sisustuksiin, olipa kyseessä minimalistinen, skandinaavinen tai moderni tila.

Täydellinen koko olohuoneeseen

Pyöreä 80 cm halkaisijaltaan oleva Lugo sohvapöytä on täydellinen koko moneen eri tarkoitukseen. Se mahtuu hyvin pienempiinkin tiloihin, mutta tarjoaa silti riittävästi laskutilaa esimerkiksi kahvikupille, kirjalle tai koriste-esineille. Pyöreä muoto tekee pöydästä myös turvallisen ja lapsiystävällisen valinnan, sillä siinä ei ole teräviä kulmia. Pöydän ilmava muotoilu luo tilaan avaran ja kevyen vaikutelman.

Kestävä ja helppohoitoinen

Lugo sohvapöytä on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista. Sen harmaa pöytätaso on helppo pitää puhtaana, ja mustat metallijalat tarjoavat tukevan ja pitkäikäisen rakenteen. Tämä sohvapöytä on suunniteltu kestämään arjen käyttöä, ja sen huoltaminen on vaivatonta, mikä tekee siitä käytännöllisen valinnan aktiiviseenkin kotiin.

Monikäyttöinen ja tyylikäs keskipiste

Lugo sohvapöytä toimii loistavasti olohuoneen keskipisteenä. Sen tilava pyöreä kansi tarjoaa runsaasti tilaa niin arjen askareisiin kuin rentouttaviin hetkiin, ja sen tyylikäs muotoilu luo tilaan yhtenäisen ja viimeistellyn ilmeen. Tämä pöytä sopii hyvin yhteen erilaisten sohvien ja nojatuolien kanssa, ja sen minimalistinen mutta näyttävä design tekee siitä katseenvangitsijan.

Yhteenveto

Lugo sohvapöytä, pyöreä 80 cm harmaa/musta, on erinomainen valinta, kun haluat yhdistää tyylin ja toimivuuden. Sen ajaton ja moderni muotoilu sopii monenlaisiin sisustuksiin, ja sen kestävä rakenne takaa pitkäikäisen käytön. Olipa tarpeen käytännöllinen pöytä olohuoneeseen tai tyylikäs sisustuselementti, Lugo sohvapöytä tarjoaa erinomaisen hintalaatusuhteen ja kauniin lisän kotiisi.

Pihistä

Panosta

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus