Biel   3-istuttava sohva keltainen

.....
Klubihinta299 €
Säästä 120 €

419 €

Klubitarjoukset voimassa 29.10.2024 saakka.

Toimitusaika 2-6 arkipäivää

Biel 3-istuttava sohva

Biel 3-istuttava sohva on täydellinen yhdistelmä tyyliä ja mukavuutta, joka tuo kotiisi raikasta väriä ja modernia ilmettä. Tämä sohva on suunniteltu erityisesti niille, jotka arvostavat laadukasta käsityötä ja ainutlaatuista muotoilua. Sen keltainen sävy luo lämpöä ja iloa, tehden tästä sohva täydellisen keskipisteen olohuoneeseen.

Mukavuutta ja kestävyyttä

Biel-sohva on suunniteltu tarjoamaan erinomaista mukavuutta. Sen istuinpehmusteet ovat muhkeat ja tukevat, tarjoten juuri oikean määrän pehmeyttä ilman kompromisseja istuinmukavuudessa. Selkänoja on sopivan korkuinen ja tukee selkääsi, mikä tekee sohvasta täydellisen paikan rentoutumiseen pitkän päivän jälkeen. Tämä 3-istuttava sohva on juuri sopivan kokoinen, tarjoten runsaasti tilaa niin perheen yhteisiin hetkiin kuin vieraillekin.

Moderni ja rohkea muotoilu

Keltainen väri on rohkea ja moderni valinta, joka piristää minkä tahansa tilan ilmettä. Biel-sohvan minimalistinen muotoilu sopii erinomaisesti niin skandinaaviseen kuin moderniin sisustustyyliin. Sohvan selkeät linjat ja tyylikäs muotokieli tekevät siitä monikäyttöisen huonekalun, joka soveltuu niin olohuoneeseen, työhuoneeseen kuin vaikka vierashuoneeseen.

Erinomainen hinta-laatusuhde

Biel 3-istuttava sohva tarjoaa loistavan hinta-laatusuhteen. Laadukkaat materiaalit ja huolellinen viimeistely takaavat, että tämä sohva kestää käyttöä ja säilyttää ulkonäkönsä vuodesta toiseen. Kestävä rakenne ja korkealuokkaiset kankaat tekevät sohvasta pitkäikäisen ja helposti hoidettavan, joten voit nauttia sen tarjoamasta mukavuudesta huoletta.

Yhteenveto

Biel 3-istuttava sohva on täydellinen valinta sinulle, joka etsit mukavaa ja tyylikästä sohvaa kotiisi. Sen keltainen väri tuo tilaan pirteyttä ja lämpöä, kun taas laadukkaat materiaalit ja mukava istuinosa tekevät siitä täydellisen paikan rentoutumiseen. Biel-sohva yhdistää modernin muotoilun ja käytännöllisyyden, tarjoten erinomaisen hinta-laatusuhteen ja tehden siitä pitkäikäisen investoinnin kotiisi.

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus