Boom 3-ist. sohva musta sametti
Boom 3-ist. sohva musta sametti
Boom 3-ist. sohva musta sametti
Boom 3-ist. sohva musta sametti
Boom 3-ist. sohva musta sametti

Boom   3-ist. sohva musta sametti

669 €

Kampanja voimassa 30.9.2024 saakka.

Toimitusaika 2-6 arkipäivää

Boom 3-istuttava sohva on täydellinen valinta, kun haluat yhdistää mukavuuden ja tyylin olohuoneessasi. Saatavilla kolmessa tyylikkäässä värissä – musta, vihreä ja beige – tämä sohva tuo kotiisi ripauksen ylellisyyttä. Musta väri korostaa kodin tunnelmaa ja lisää pienen säväyksen mystiikkaa, olipa kyseessä moderni, klassinen tai boheemi sisustustyyli.

Sohvan materiaaleina käytetään laadukasta samettia ja vakosamettia, jotka tekevät siitä pehmeän ja miellyttävän istua. Sametin ylellinen tuntuma ja vakosametin tekstuuri lisäävät sohvan visuaalista vetovoimaa ja tekevät siitä katseenvangitsijan. Sohvalla pinnalla on mukava rentoutua pitkän päivän päätteeksi.

Boom-sohvan tyylikkäät kultaiset jalat lisäävät sen ilmeeseen ripauksen glamouria. Kultaiset jalat tuovat hienostunutta kontrastia sametin ja vakosametin kanssa, luoden ylellisen ilmeen, joka herättää huomiota. Ne myös takaavat sohvan tukevuuden ja kestävyyden, joten sohva on paitsi näyttävä, myös käytännöllinen.

Olipa olohuoneesi pieni tai suuri, Boom 3-istuttava sohva tarjoaa mukavuutta ja tyylikkyyttä, joka tekee siitä keskipisteen. Päivitä kotisi ilme ja nauti sametin pehmeydestä sekä kultajalkojen tuomasta eleganssista – tämä sohva on täydellinen yhdistelmä estetiikkaa ja käytännöllisyyttä.

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus