Tästä vielä lisäale -20%

Memphis lipasto harmaa
Memphis lipasto harmaa
Memphis lipasto harmaa
Memphis lipasto harmaa

Memphis   lipasto harmaa

119 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Toimitusaika 2-6 arkipäivää

Memphis lipasto tuo kotiisi sekä tyylikkyyttä että käytännöllisyyttä. Saatavilla harmaana ja valkoisena, tämä lipasto on suunniteltu sopimaan monenlaisiin sisustustyyleihin. Memphis lipaston yksinkertainen ja ajaton muotoilu tekee siitä täydellisen valinnan niin moderniin kuin perinteiseenkin kotiin.

Memphis lipasto on valmistettu MDF-levystä. MDF-levy on tunnettu sileästä pinnastaan, mikä tekee lipaston hoidosta helppoa ja vaivatonta. Kolme tilavaa vetolaatikkoa tarjoavat runsaasti säilytystilaa vaatteille, asusteille tai muille kodin tavaroille, pitäen ne siististi järjestyksessä.

Harmaa ja valkoinen väri ovat ajattomia ja helposti yhdistettävissä muihin sisustuselementteihin, mikä lisää lipaston monipuolisuutta. Harmaa tuo tilaan modernia eleganssia, kun taas valkoinen lisää raikkautta ja valoisuutta. Memphis lipaston pelkistetty muotoilu ja puhtaat linjat tekevät siitä harmonisen lisän mihin tahansa huoneeseen.

Memphis lipasto ei ole vain käytännöllinen säilytysratkaisu, vaan myös tyylikäs sisustuselementti. Sen ajaton design varmistaa, että se pysyy trendikkäänä vuodesta toiseen, tarjoten samalla käytännöllistä säilytystilaa.