Tuotekuva jossa Como mekanismituoli musta keinonahka
Tuotekuva jossa Como mekanismituoli musta keinonahka
Tuotekuva jossa Como mekanismituoli musta keinonahka
Tuotekuva jossa Como mekanismituoli musta keinonahka
Tuotekuva jossa Como mekanismituoli musta keinonahka

Como   nojatuoli mekanismilla musta nahka/keinonahka

399 €

Valitse väri:Musta

Toimitusaika 2-6 arkipäivää

Como nojatuoli

Como nojatuoli mekanismilla on täydellinen yhdistelmä modernia tyyliä ja huippumukavuutta. Tämä musta keinonahkainen nojatuoli ei ole vain katseenvangitsija, vaan myös käytännöllinen valinta, joka sopii erilaisiin sisustustyyleihin. Erinomainen hinta-laatusuhde tekee tästä nojatuolista houkuttelevan vaihtoehdon kaikille, jotka haluavat lisätä kotiinsa tyylikästä mukavuutta ilman kompromisseja.

Ajaton muotoilu ja väri

Mustassa värissä oleva Como nojatuoli tuo huoneeseen tyylikkyyttä ja eleganssia. Keinonahkainen verhoilu on paitsi näyttävä, myös helppo pitää puhtaana ja huoltaa, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan arjen käyttöön. Nojatuolin moderni muotoilu sopii niin olohuoneeseen kuin kotitoimistoon, lisäten tilaan ripauksen ylellisyyttä.

Mekanismin tuoma mukavuus

Comon mekanismi mahdollistaa tuolin kallistamisen taaksepäin, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan rentoutumiseen pitkän päivän jälkeen. Mekanismi toimii sujuvasti, ja tuolin kallistusominaisuus auttaa löytämään täydellisen asennon niin lukemiseen, television katseluun kuin rentoutumiseen. Tämä toiminnallisuus yhdistettynä pehmeään istuimeen takaa täydellisen mukavuuden.

Käytännöllisyys ja kestävyys

Keinonahkainen verhoilu ei vain näytä hyvältä, vaan myös kestää käyttöä erinomaisesti. Materiaali on helppo puhdistaa, mikä tekee tästä nojatuolista käytännöllisen valinnan myös lapsiperheille ja lemmikinomistajille. Vankka runko ja laadukkaat materiaalit takaavat, että tuoli kestää käytössä pitkään, säilyttäen samalla tyylikkään ulkonäkönsä.

Erinomainen hinta-laatusuhde

Como nojatuoli mekanismilla tarjoaa poikkeuksellisen hinta-laatusuhteen. Tämä tuoli on suunniteltu tuomaan kotiisi ylellistä mukavuutta ja tyyliä kohtuulliseen hintaan, mikä tekee siitä erinomaisen sijoituksen kodin viihtyisyyteen.

Yhteenveto

Como nojatuoli mekanismilla on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat tyylikästä muotoilua ja korkeaa mukavuutta. Musta keinonahka, ajaton muotoilu ja kallistusmekanismi tekevät tästä tuolista ihanteellisen paikan rentoutumiseen. Tämä nojatuoli tuo kotiisi ylellisyyttä ja käytännöllisyyttä, joka kestää vuosia.