Gamer pelituoli musta
Gamer pelituoli musta
Gamer pelituoli musta
Gamer pelituoli musta
Gamer pelituoli musta

Gamer   pelituoli musta

119 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Gamer pelituoli yhdistää ergonomian ja tyylikkyyden tarjoten miellyttävän istuimen intohimoisille pelaajille. Tämä mustasta keinonahasta valmistettu pelituoli tuo pelihetkiisi mukavuutta ja tukee selkääsi pitkien pelisessioiden aikana. Sen moderni ja virtaviivainen design sopii erinomaisesti mihin tahansa pelitilaan tai työhuoneeseen.

Gamer pelituoli on varustettu tehokkaalla kaasujousella, joka mahdollistaa istuimen korkeuden säätämisen välillä 45-52 cm, tarjoten parhaan mahdollisen mukavuuden ja ergonomisen asennon jokaiselle käyttäjälle. Tämä pelituoli tarjoaa myös 135 asteen selän kallistuksen, jolloin voit helposti säätää selkänojan juuri sinulle sopivaan asentoon. Olipa kyseessä intensiivinen pelisessio tai rentouttava hetki, Gamer pelituoli mukautuu tarpeisiisi.

Mustan keinonahan ansiosta tuoli on helppo pitää puhtaana ja se kestää päivittäistä käyttöä. Keinonahka antaa tuolille modernin ja ammattimaisen ilmeen, joka kestää aikaa. Ergonominen muotoilu varmistaa, että selkäsi ja niskasi saavat parhaan mahdollisen tuen, ehkäisten pitkistä istumisajoista johtuvia kipuja ja epämukavuutta.

Gamer pelituoli on suunniteltu erityisesti pelaajia ajatellen, mutta se sopii erinomaisesti myös kotitoimistoon tai mihin tahansa tilaan, jossa tarvitset mukavaa ja säädettävää istuinta.