Urban   työtuoli harmaa

89 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Valitse väri:Harmaa

Toimitusaika 7-8 viikkoa

Urban työtuoli yhdistää tyylikkyyden ja ergonomian tarjoten täydellisen istuimen niin kotiin kuin toimistoon. Tämä moderni työtuoli on saatavilla kolmessa tyylikkäässä värissä: musta keinonahka, harmaa ja beige. Urban työtuoli tuo työtilaan eleganssia ja mukavuutta, joka tukee sinua pitkien työpäivien ajan.

Urban työtuoli on varustettu tehokkaalla kaasujousella, jonka ansiosta istuimen korkeutta voi säätää välillä 45-55 cm. Tämä mahdollistaa optimaalisen työasennon jokaiselle käyttäjälle, riippumatta heidän pituudestaan tai työpöydän korkeudesta. Säädettävä istuinkorkeus auttaa ehkäisemään selkä- ja niskakipuja, parantaen työtehokkuutta ja -mukavuutta.

Musta keinonahka tarjoaa modernin ja ammattimaisen ilmeen, joka on helppo pitää puhtaana ja kestää päivittäistä käyttöä. Harmaa ja beige vaihtoehdot lisäävät monipuolisuutta, jolloin Urban työtuoli voidaan helposti sovittaa eri sisustustyyleihin. Keinonahka on sekä kestävä että tyylikäs materiaali, joka varmistaa työtuolin pitkäikäisyyden.

Ergonominen muotoilu takaa parhaan mahdollisen tuen selälle ja niskalle, mikä on erityisen tärkeää pitkien istumisjaksojen aikana. Urban työtuolin säädettävyys ja mukavuus tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin kotitoimistoon, työpaikalle kuin opiskelutiloihinkin.