Wire työtuoli musta
Wire työtuoli musta
Wire työtuoli musta
Wire työtuoli musta
Wire työtuoli musta

Wire   työtuoli musta

149 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Wire työtuoli yhdistää modernin tyylikkyyden ja ympäristöystävällisyyden tarjoten täydellisen istuimen niin kotiin kuin toimistoon. Tämä musta työtuoli on suunniteltu mukavuutta ja käytännöllisyyttä silmällä pitäen, tehden työskentelystä nautinnollista ja tehokasta.

Wire työtuoli on varustettu hengittävällä kankaalla, joka on valmistettu kierrätetystä puuvillasta. Tämä ympäristöystävällinen materiaali pitää olosi viileänä ja mukavana koko päivän ajan, estäen hikoilua ja lisäten istuinmukavuutta, erityisesti pitkien työpäivien aikana. Tyylikäs kromijalka tuo modernia ilmettä ja kestävyyttä tuoliin, varmistaen pitkäikäisen käytön ja tukevan rakenteen.

360 astetta pyörivä jalusta tarjoaa täydellisen liikkuvuuden ja joustavuuden työpisteessä, antaen sinun liikkua vapaasti ja saavuttaa kaikki tarvitsemasi työvälineet vaivattomasti. Wire työtuolissa on myös kääntyvät käsinojat, jotka lisäävät käyttömukavuutta ja tarjoavat tukea, kun sitä eniten tarvitset.

Säädettävä istuinkorkeus, joka voidaan säätää välillä 45-55 cm, tarjoaa parhaan mahdollisen ergonomisen työasennon jokaiselle käyttäjälle. Ergonominen muotoilu ja monipuoliset säätömahdollisuudet takaavat, että Wire työtuoli tukee selkääsi ja niskaasi optimaalisesti, vähentäen kipuja ja parantaen työtehokkuutta.

Musta väri ja moderni design tekevät tästä työtuolista täydellisen lisän mihin tahansa työtilaan, olipa se sitten kotitoimisto, työpaikka tai opiskelutila.