Ohio 2-ist. sohva mekanismilla tummanharmaa ennakkokuva

Ohio   2-ist. sohva mekanismilla tummanharmaa

.....

1 399 €

Toimitusaika 2-6 arkipäivää

Ohio mekanismi sohva

Ohio 2-istuttava sohva mekanismilla tummanharmaana on täydellinen valinta, kun etsit yhdistelmää tyylistä ja käytännöllisyydestä erinomaisella hintalaatusuhteella. Tämä moderni sohva ei vain tarjoa upeaa ulkonäköä, vaan myös innovatiivista toiminnallisuutta, joka parantaa istumismukavuutta ja tilan käytettävyyttä.

Elegantti ja moderni muotoilu

Ohio sohvan tummanharmaa väri on sekä ajaton että monikäyttöinen. Se luo rauhallisen ja hienostuneen ilmeen, joka sopii täydellisesti erilaisiin sisustustyyleihin, olipa tilasi sitten skandinaavinen, moderni tai klassinen. Sohvan puhtaat linjat ja minimalistinen muotoilu tekevät siitä erinomaisen valinnan moderniin olohuoneeseen tai muuhun oleskelutilaan, tuoden huoneeseen eleganssia ilman ylimääräistä koristeellisuutta.

Käytännöllinen mekanismi

Ohio 2-istuttavan sohvan mekanismi on suunniteltu tarjoamaan lisämukavuutta ja käytännöllisyyttä. Mekanismi mahdollistaa sohvan muuntamisen kätevästi lepotuoliksi, jolloin voit rentoutua täysin pitkän päivän jälkeen. Tämä toiminnallisuus tekee sohvastasi monipuolisen ja käytännöllisen lisäyksen kotiisi, erityisesti kun tilaa on rajallisesti mutta haluat silti tarjota vieraillesi mukavaa oleskelutilaa.

Mukavuus ja laadukkuus

Ohio sohva on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka takaavat sen kestävyyden ja pitkän käyttöiän. Pehmeät istuintyynyt ja selkänoja tarjoavat mukavuutta ja tukea, ja sohvan rakenne on suunniteltu säilyttämään muotonsa myös intensiivisessä käytössä. Tummanharmaa verhoilu on paitsi tyylikäs myös helppohoitoinen, mikä tekee sohvan ylläpidosta vaivattoman.

Yhteenveto

Ohio 2-istuttava sohva mekanismilla tummanharmaana tarjoaa erinomaisen hintalaatusuhteen yhdistäen tyylin, mukavuuden ja käytännöllisyyden. Sen moderni muotoilu, monikäyttöinen mekanismi ja kestävä rakenne tekevät siitä ihanteellisen lisän mihin tahansa kotiin. Valitse Ohio sohva ja nauti sen tarjoamasta eleganssista ja toimivuudesta päivittäisessä elämässäsi.

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus