Tästä vielä lisäetu -10%

Malmi lipasto neljällä laatikolla valkoinen ennakkokuva

Malmi   lipasto neljällä laatikolla valkoinen

109 €

Toimitusaika 3-4 viikkoa

Malmi lipasto

Malmi lipasto 4 laatikolla on tyylikäs ja käytännöllinen säilytysratkaisu, joka sopii täydellisesti kaikkiin kodin tiloihin. Tämä 70x40x100 cm kokoinen valkoinen lipasto yhdistää modernin muotoilun ja erinomaisen säilytystilan, tarjoten samalla loistavan hintalaatusuhteen. Olipa tarpeesi sitten makuuhuoneessa, eteisessä tai olohuoneessa, Malmi lipasto on ihanteellinen valinta säilytykseen ja sisustukseen.

Tyylikäs ja ajaton muotoilu

Malmi lipaston ajaton valkoinen väri ja selkeälinjainen muotoilu tekevät siitä monipuolisen huonekalun, joka sopii saumattomasti yhteen erilaisten sisustustyylien kanssa. Valkoinen sävy luo tilaan raikkautta ja avaruutta, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niin pieniin kuin suuriinkin huoneisiin. Lipaston moderni ilme tuo kotiisi tyylikkyyttä ja harmoniaa, samalla kun se tarjoaa runsaasti säilytystilaa.

Tilava ja käytännöllinen säilytysratkaisu

Malmi lipasto on varustettu neljällä tilavalla laatikolla, jotka tarjoavat runsaasti säilytystilaa eri tavaroille, kuten vaatteille, asusteille, kirjoille tai muille arjen esineille. Jokainen laatikko liukuu pehmeästi, joten tavaroiden järjesteleminen ja käyttö on helppoa ja vaivatonta. Lipaston korkea ja kapea muoto (70x40x100 cm) mahdollistaa sen sijoittamisen myös pienempiin tiloihin, ja se hyödyntää tehokkaasti pystysuuntaista tilaa.

Kestävä ja helppohoitoinen

Malmi lipasto on valmistettu kestävistä materiaaleista, mikä takaa sen pitkäikäisyyden ja käytännöllisyyden. Valkoinen pinta on helppo pitää puhtaana, ja se säilyttää kauniin ulkonäkönsä vähällä vaivalla. Lipaston laadukas rakenne varmistaa, että se kestää päivittäistä käyttöä ja säilyy tyylikkäänä pitkään. Tämä lipasto on suunniteltu vastaamaan arjen tarpeisiin ilman kompromisseja tyylistä.

Yhteenveto

Malmi lipasto 4 laatikolla on erinomainen valinta, kun haluat yhdistää säilytystilan ja tyylikkyyden loistavalla hintalaatusuhteella. Sen moderni ja ajaton muotoilu, valkoinen väri ja käytännölliset ominaisuudet tekevät siitä täydellisen lisän mihin tahansa kotiin. Valitse Malmi lipasto ja nauti sen tuomasta järjestyksestä ja tyylikkyydestä joka päivä. Tämä lipasto on luotettava ja kaunis säilytysratkaisu, joka sopii kaikkiin tiloihin ja tarpeisiin.

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus