Tästä vielä lisäetu -10%

Malmi lipasto kahdeksalla laatikolla valkoinen ennakkokuva

Malmi   lipasto kahdeksalla laatikolla valkoinen

161 €

Kampanja voimassa 30.9.2024 saakka.

Toimitusaika 3-4 viikkoa

Malmi lipasto

Malmi lipasto on täydellinen ratkaisu, kun tarvitset tyylikästä ja käytännöllistä säilytystilaa kotiisi. Tämä valkoinen lipasto, joka on mitoiltaan 139x40x100 cm, tarjoaa runsaasti tilaa tavaroiden järjestelyyn kahdeksan tilavan laatikkonsa ansiosta. Malmi lipasto yhdistää erinomaisen hintalaatusuhteen ja ajattoman muotoilun, tehden siitä ihanteellisen valinnan mihin tahansa huoneeseen.

Ajaton ja monipuolinen muotoilu

Malmi lipaston yksinkertainen ja tyylikäs design sopii täydellisesti monenlaisiin sisustustyyleihin. Sen valkoinen väri luo raikkaan ja puhtaan ilmeen, joka sulautuu harmonisesti erilaisiin sisustusratkaisuihin. Lipaston selkeälinjainen ulkomuoto ja minimalistinen estetiikka tekevät siitä huonekalun, joka lisää tilan avaruutta ja järjestystä. Tämä lipasto sopii erinomaisesti niin makuuhuoneeseen, olohuoneeseen kuin eteiseenkin.

Runsaasti säilytystilaa

Malmi lipastossa on kahdeksan tilavaa laatikkoa, jotka tarjoavat runsaasti säilytystilaa kaikille tarpeellisille tavaroille. Olipa kyseessä vaatteet, liinavaatteet, asiakirjat tai muut henkilökohtaiset tavarat, tämä lipasto auttaa pitämään ne järjestyksessä ja helposti saatavilla. Laatikot liukuvat sujuvasti ja tarjoavat helppokäyttöisen ratkaisun arjen säilytystarpeisiin.

Kestävä ja käytännöllinen

Malmi lipasto on valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista, mikä varmistaa sen pitkäikäisyyden ja toimivuuden. Sen tukevat laatikot ja vahva rakenne takaavat, että lipasto säilyttää muotonsa ja toimintakykynsä kovassakin käytössä. Valkoinen pinta on helppo pitää puhtaana, ja se kestää arjen kulutusta hyvin, mikä tekee lipastosta erittäin käytännöllisen valinnan myös vilkkaisiin koteihin.

Yhteenveto

Malmi lipasto 8 laatikolla on loistava valinta, kun etsit tyylikästä ja toimivaa säilytysratkaisua kotiisi. Sen ajaton muotoilu, runsas säilytystila ja kestävä rakenne tarjoavat erinomaisen hintalaatusuhteen. Valkoinen väri ja selkeälinjainen muotoilu tekevät tästä lipastosta monipuolisen kalusteen, joka sopii moneen eri tilaan ja sisustustyyliin. Valitse Malmi lipasto ja tuo kotiisi järjestystä ja tyyliä ilman kompromisseja laadussa.

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus