Lyon   ruokapöytä pyöreä 100 cm tammiviilu

429 €

Toimitusaika 7-8 viikkoa

Lyon ruokapöytä

Lyon ruokapöytä on täydellinen valinta, kun etsit tyylikästä ja tilaa säästävää pyöreää pöytää, joka tuo luonnonläheistä eleganssia ruokailutilaasi. Tämä 100 cm halkaisijaltaan oleva ruokapöytä tarjoaa loistavan hintalaatusuhteen, yhdistäen laadukkaan tammiviilun lämpimän sävyn moderniin ja ajattomaan muotoiluun. Lyon-pöytä sopii täydellisesti niin pieniin kuin keskikokoisiin ruokailutiloihin, tarjoten käytännöllisyyttä ja tyylikkyyttä yhdessä paketissa.

Ajaton ja luonnonläheinen design

Lyon ruokapöytä on suunniteltu kestämään aikaa sekä tyylinsä että materiaalinsa puolesta. Sen pyöreä muotoilu tekee siitä ihanteellisen valinnan, kun haluat maksimoida tilan käytön ja luoda intiimin ruokailukokemuksen. Pöydän tammiviilu tuo luonnollista kauneutta ja lämpöä huoneeseen, tehden siitä täydellisen keskipisteen monenlaisiin sisustustyyleihin. Tammiviilun kaunis kuviointi ja luonnolliset sävyt tuovat huoneeseen maanläheistä tunnelmaa, joka kutsuu rentoutumaan.

Kompakti ja käytännöllinen koko

Lyon ruokapöydän 100 cm halkaisija tekee siitä tilaa säästävän ja käytännöllisen vaihtoehdon, joka sopii erityisesti pienempiin ruokailutiloihin tai keittiöihin. Sen pyöreä muoto helpottaa kulkemista ja mahdollistaa joustavan istumapaikkajärjestelyn. Tämä pöytä sopii hyvin neljälle hengelle, ja se on täydellinen valinta niin arkisiin aterioihin kuin pienimuotoisiin juhlahetkiin.

Korkealaatuiset materiaalit ja kestävyys

Lyon ruokapöydän tammiviilu on valittu huolella sen kestävyyden ja ajattoman kauneuden vuoksi. Tammiviilu yhdistää luonnonmateriaalien ainutlaatuisuuden ja modernin kestävyyden, joten pöytä pysyy kauniina ja käyttökelpoisena vuosia. Tukeva jalkaosa tarjoaa vakaan rakenteen, joka kestää hyvin arjen käyttöä ja juhlahetkiä. Tämä tekee Lyon-pöydästä pitkäikäisen ja luotettavan valinnan, joka palvelee monenlaisissa tilanteissa.

Helppohoitoinen ja tyylikäs

Tammiviilupinta on helppo pitää puhtaana ja kauniina, sillä se hylkii likaa ja kestää hyvin jokapäiväistä käyttöä. Pöytä vaatii vain säännöllistä pyyhkimistä pehmeällä liinalla, jotta sen luonnollinen kauneus säilyy. Lyon ruokapöytä ei ole vain kaunis katsella, vaan myös käytännöllinen ja vaivaton hoitaa, mikä tekee siitä täydellisen lisän kiireiseen arkeen.

Yhteenveto

Lyon pyöreä ruokapöytä, halkaisijaltaan 100 cm, tarjoaa täydellisen yhdistelmän luonnonläheistä tyyliä, käytännöllisyyttä ja loistavaa hintalaatusuhdetta. Tammiviilun lämmin sävy ja ajaton design tekevät tästä pöydästä erinomaisen valinnan ruokailutilaan, jossa haluat yhdistää kauneuden ja kestävyyden. Tämä kompakti pöytä tuo kotiisi kodikkuutta ja toimivuutta, tehden ruokailuhetkistä entistä nautinnollisempia.

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus