Cenni   ruokapöytä 190x90 väri tammi/musta

179 €

Kampanja voimassa 30.9.2024 saakka.

Toimitusaika 2-3 viikkoa

Cenni ruokapöytä

Cenni ruokapöytä 190x90 cm on täydellinen valinta, kun haluat yhdistää modernin designin, kestävyyden ja käytännöllisyyden kotiisi. Tämä tyylikäs ruokapöytä tarjoaa loistavan hintalaatusuhteen ja on suunniteltu kestämään päivittäistä käyttöä ilman kompromisseja ulkonäössä. Tammi- ja mustanvärinen Cenni ruokapöytä on monikäyttöinen ja tyylikäs lisä niin moderniin kuin perinteiseenkin sisustukseen.

Ajaton ja moderni ulkonäkö

Cenni ruokapöytä yhdistää kauniisti luonnollisen tammen ja mustan metallin, mikä luo modernin ja ajattoman ilmeen. Tammen lämpö ja mustan rungon teollinen tyyli sulautuvat yhteen, tarjoten upean kontrastin, joka lisää luonnetta ja tyylikkyyttä mihin tahansa ruokailutilaan. Tämä pöytä sopii erinomaisesti skandinaaviseen sisustukseen, mutta toimii hyvin myös minimalistisissa ja teollisuushenkisissä tiloissa.

Tilava ja monikäyttöinen

Cenni ruokapöydän koko, 190x90 cm, tarjoaa runsaasti tilaa kuudelle hengelle, tehden siitä täydellisen valinnan perheillallisille, ystävien tapaamisiin tai juhlien järjestämiseen. Pöydän tilava kansi mahdollistaa mukavan ruokailun ja sopii erinomaisesti suurempiin ruokailutiloihin tai avokeittiöihin. Lisäksi pöytä soveltuu myös työskentelyyn tai askarteluun, mikä tekee siitä monipuolisen ja käytännöllisen valinnan moneen eri käyttötarkoitukseen.

Kestävä ja helppohoitoinen

Cenni ruokapöytä on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka kestävät hyvin arjen käyttöä. Tammiviilusta valmistettu pöytälevy on kestävä ja helposti puhdistettavissa, mikä tekee siitä käytännöllisen valinnan kiireiseenkin arkeen. Musta metallirunko tarjoaa tukevan ja vakaan rakenteen, joten pöytä säilyy tukevana ja turvallisena pitkään. Yhdessä nämä materiaalit tekevät Cenni ruokapöydästä pitkäikäisen ja kestävän kalusteen.

Yhteenveto

Cenni ruokapöytä 190x90 cm tammen ja mustan sävyissä yhdistää modernin tyylikkyyden, kestävyyden ja monikäyttöisyyden. Tämä ruokapöytä on erinomainen valinta, kun haluat lisätä kotiisi ajattoman kalusteen, joka palvelee sekä käytännöllisyydessään että tyylissään. Loistava hintalaatusuhde ja tilava koko tekevät Cenni ruokapöydästä ihanteellisen valinnan perheille ja niille, jotka arvostavat laadukasta sisustusta.

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus