Cenni   ruokapöytä 160x90 väri tammi/musta

149 €

Toimitusaika 2-3 viikkoa

Cenni ruokapöytä

Cenni ruokapöytä 160x90 cm on täydellinen yhdistelmä tyyliä ja toimivuutta, ja se tarjoaa loistavan hintalaatusuhteen moderniin ruokailutilaan. Tämä tammen ja mustan väriyhdistelmä tuo kotiisi ajattoman eleganssin ja sopii täydellisesti erilaisiin sisustustyyleihin. Cenni ruokapöytä on suunniteltu tarjoamaan tilaa ja mukavuutta päivittäisiin ruokailuhetkiin sekä näyttäviin illanistujaisiin.

Tyylikäs ja ajaton muotoilu

Cenni ruokapöytä yhdistää kauniisti luonnollisen tammen ja tyylikkään mustan, luoden modernin ja ajattoman ilmeen. Tammen luonnollinen sävy tuo lämpöä ja maanläheistä tunnelmaa tilaan, kun taas mustat jalat lisäävät modernia kontrastia ja antavat pöydälle raikkaan, minimalistisen ilmeen. Tämä ruokapöytä on helppo yhdistää niin skandinaaviseen kuin teolliseen sisustukseen, ja se toimii hyvin myös perinteisemmässä ympäristössä.

Tilava ja monikäyttöinen

Cenni ruokapöydän mitat 160x90 cm tarjoavat reilusti tilaa jopa kuudelle hengelle, joten se sopii erinomaisesti sekä perheen päivittäisiin aterioihin että suurempiin juhlahetkiin. Sen suoraviivainen muotoilu tekee siitä monipuolisen valinnan erilaisiin tiloihin, olipa kyseessä keittiö, ruokailuhuone tai avonainen olohuoneen yhteydessä oleva ruokailutila. Pöydän suuri pinta-ala tekee siitä myös käytännöllisen arjen askareissa, kuten työskentelyssä tai lasten läksyjen teossa.

Kestävä ja helppohoitoinen

Cenni ruokapöytä on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka takaavat sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Tammiviiluinen kansi on helppo pitää puhtaana ja kestää hyvin arjen kulutusta. Mustat metallijalat tuovat pöydälle paitsi modernin ilmeen myös tukevan rakenteen, joka varmistaa pöydän vakauden ja kestävyyden. Tämä tekee Cenni ruokapöydästä luotettavan valinnan niin arkeen kuin juhlaan.

Yhdisteltävyys ja monipuolisuus

Cenni ruokapöytä tammen ja mustan yhdistelmällä on helppo yhdistää erilaisiin ruokapöydän tuoleihin, ja se sopii monenlaisiin sisustustyyleihin. Voit valita esimerkiksi moderneja mustia tuoleja korostamaan pöydän minimalistista linjaa tai lämpimän sävyisiä puutuoleja luomaan kodikkaampaa tunnelmaa. Cenni pöytä toimii myös erinomaisena keskipisteenä kokoontumiseen perheen ja ystävien kanssa.

Yhteenveto

Cenni ruokapöytä 160x90 cm tammi/musta -värityksellä on loistava valinta, kun etsit tyylikästä, käytännöllistä ja kestävää ruokapöytää, joka tarjoaa erinomaisen hintalaatusuhteen. Sen ajaton design, tilavuus ja kestävä rakenne tekevät siitä täydellisen lisän ruokailutilaan, jossa yhdistyvät moderni tyyli ja käytännöllisyys.

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus