North Collection Kalida ruokapöytä pyöreä 120cm musta
North Collection Kalida ruokapöytä pyöreä 120cm musta
North Collection Kalida ruokapöytä pyöreä 120cm musta
North Collection Kalida ruokapöytä pyöreä 120cm musta
North Collection Kalida ruokapöytä pyöreä 120cm musta

North Collection Kalida   ruokapöytä pyöreä 120cm musta

499 €

Kampanja voimassa 30.9.2024 saakka.

Toimitusaika 2-3 viikkoa

Kalida pyöreä ruokapöytä

Kalida pyöreä ruokapöytä on moderni ja tyylikäs valinta ruokailutilaan, jossa arvostetaan sekä muotoilua että toimivuutta. Tämä 120 cm halkaisijaltaan oleva musta pöytä tarjoaa loistavan hintalaatusuhteen ja on täydellinen keskuspiste niin arjen ruokailuhetkiin kuin juhlavampiin tilaisuuksiin. Kalida-ruokapöytä yhdistää minimalistisen muotoilun ja käytännöllisyyden, mikä tekee siitä erinomaisen lisän moderniin kotiin.

Moderni ja ajaton design

Kalida ruokapöydän musta väri ja pyöreä muoto tuovat tilaan modernia ilmettä ja tasapainoa. Musta väri on ajaton ja tyylikäs, mikä tekee pöydästä helposti yhdistettävän erilaisten tuolien ja sisustustyylien kanssa. Pyöreän muotonsa ansiosta pöytä tarjoaa harmonisen ja rennon tunnelman ruokailutilaan, mahdollistaen mukavan keskustelun pöydän ääressä ilman kulmien tuomaa rajoitusta.

Tilaa säästävä ja käytännöllinen

120 cm halkaisijaltaan oleva Kalida ruokapöytä on täydellinen valinta pienempiin tiloihin tai ruokailutiloihin, joissa halutaan maksimoida tilan käyttö. Pyöreä muoto mahdollistaa useamman ruokailijan istumisen mukavasti pöydän ympärille, ja sen kompakti koko tekee siitä ihanteellisen valinnan myös ahtaampiin tiloihin. Tämä pöytä sopii erinomaisesti perheen päivittäiseen käyttöön tai ystävien kanssa vietettäviin illallisiin.

Kestävä ja laadukas materiaali

Kalida-ruokapöytä on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista, jotka takaavat sen pitkäikäisyyden. Musta viimeistely ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan on myös helppohoitoinen ja kestää hyvin arjen kulutusta. Pöydän pintamateriaali on suunniteltu kestämään naarmuja ja tahroja, mikä tekee siitä käytännöllisen valinnan aktiiviseen kotiin.

Monipuolinen ja tyylikäs keskuspiste

Kalida-ruokapöytä on monipuolinen huonekalu, joka sopii moneen eri tyyliin ja tilaan. Se toimii loistavasti ruokailutilassa, mutta myös keittiössä tai olohuoneessa. Pyöreä pöytä on täydellinen ratkaisu perheille ja ystäville, jotka haluavat nauttia aterioista yhdessä ilman tilan rajoitteita. Musta väri tuo ruokailutilaan ripauksen eleganssia ja varmistaa, että pöytä on tyylikäs valinta vuosiksi eteenpäin.

Yhteenveto

Kalida pyöreä ruokapöytä 120 cm mustana on erinomainen valinta, kun etsit modernia ja tyylikästä ruokapöytää, joka tarjoaa loistavan hintalaatusuhteen. Sen ajaton muotoilu, käytännöllisyys ja kestävyys tekevät siitä täydellisen keskuspisteen mihin tahansa ruokailutilaan. Valitse Kalida-ruokapöytä ja nauti sen tarjoamasta tyylistä ja toimivuudesta arjen ja juhlan keskellä.

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus