North Collection Kalida   ruokapöytä pyöreä 120cm valkoinen

499 €

Kampanja voimassa 30.9.2024 saakka.

Toimitusaika 2-3 viikkoa

Kalida ruokapöytä

Kalida ruokapöytä on täydellinen valinta, kun etsit tyylikästä ja käytännöllistä pyöreää pöytää, joka sopii moderniin sisustukseen. Tämä valkoinen, 120 cm kokoinen pyöreä ruokapöytä tarjoaa loistavan hintalaatusuhteen ja toimii erinomaisena keskipisteenä keittiössä tai ruokailutilassa. Sen minimalistinen ja tyylikäs muotoilu sopii moneen erilaiseen sisustustyyliin, tuoden tilaan valoisuutta ja avaruutta.

Ajaton ja tyylikäs muotoilu

Kalida ruokapöytä erottuu edukseen puhtailla linjoillaan ja yksinkertaisella, mutta elegantilla valkoisella pinnallaan. Pyöreä pöytä tuo huoneeseen pehmeyttä ja on oivallinen valinta sosiaalisiin hetkiin, sillä sen ympärillä kaikki istuvat lähempänä toisiaan. Valkoinen väri on ajaton ja monikäyttöinen, sopien täydellisesti niin moderniin, skandinaaviseen kuin perinteisempäänkin sisustukseen.

Kompakti ja toimiva koko

120 cm halkaisijaltaan oleva Kalida ruokapöytä tarjoaa riittävästi tilaa neljälle hengelle, mutta sen kompakti koko mahdollistaa sen käytön pienemmissäkin tiloissa. Tämä tekee pöydästä erinomaisen valinnan sekä kaupunkiasuntoon että tilavampaan ruokailutilaan, jossa halutaan säilyttää avara ja ilmava tunnelma. Pyöreän muotonsa ansiosta pöytä ei vie liikaa lattiatilaa ja sen ympärillä liikkuminen on helppoa.

Kestävä ja helppohoitoinen

Kalida ruokapöytä on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka takaavat sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Valkoinen pinta on helppo pitää puhtaana, ja se hylkii likaa sekä pölyä, joten pöytä säilyttää raikkaan ja siistin ulkonäkönsä vähäisellä vaivalla. Sen tukevat jalat varmistavat, että pöytä pysyy vakaana ja turvallisena käytössä.

Monipuolinen ja muuntautuva

Kalida ruokapöytä on monipuolinen kaluste, joka sopii moneen eri käyttötarkoitukseen. Se toimii erinomaisesti ruokailupöytänä, mutta se voi toimia myös työpöytänä tai seurustelupaikkana kahvitteluun ja rentoutumiseen. Pyöreä muoto edistää vuorovaikutusta ja tekee ruokailuhetkistä entistä sosiaalisempia.

Yhteenveto

Kalida ruokapöytä pyöreä 120 cm valkoisena yhdistää ajattoman muotoilun, toiminnallisuuden ja kestävyyden. Se tarjoaa erinomaisen hintalaatusuhteen ja on täydellinen valinta, kun haluat raikastaa ruokailutilan modernilla ja tyylikkäällä kalusteella. Tämä valkoinen ruokapöytä tuo tilaan avaruutta ja harmoniaa, tehden jokaisesta ruokailuhetkestä entistä nautinnollisemman.

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus