North Collection Gordon   ruokapöytä 200x100 valkoinen

745 €

Toimitusaika 3-4 viikkoa

Gordon ruokapöytä

Gordon ruokapöytä 200x100 cm on moderni ja tilava valinta, joka yhdistää tyylikkyyden ja käytännöllisyyden erinomaisella hintalaatusuhteella. Tämä tyylipuhdas valkoinen ruokapöytä sopii täydellisesti niin suuriin ruokailutiloihin kuin avokeittiöihin, tuoden tilaan valoisuutta ja avaruutta. Gordon ruokapöytä on suunniteltu vastaamaan sekä arjen tarpeisiin että erityisiin juhlahetkiin.

Moderni ja tyylikäs valkoinen design

Gordon ruokapöydän valkoinen väri on ajaton ja monikäyttöinen, mikä tekee siitä helposti yhdistettävän erilaisiin sisustustyyleihin. Valkoinen sävy tuo tilaan raikkautta ja modernia eleganssia, joka sopii niin skandinaaviseen minimalistisuuteen kuin rohkeampaan sisustustyyliin. Pöydän selkeälinjainen ja pelkistetty muotoilu tekee siitä esteettisesti miellyttävän ja kutsuvan keskipisteen ruokailutilaan.

Tilava ja monikäyttöinen

Gordon ruokapöydän 200x100 cm koko tarjoaa runsaasti tilaa suuremmallekin seurueelle. Pöydän tilava pinta mahdollistaa jopa kuuden tai kahdeksan hengen istumisen mukavasti, tehden siitä täydellisen valinnan perheen yhteisiin aterioihin, illanviettoihin tai juhliin. Pöydän tukeva rakenne varmistaa, että se kestää hyvin arjen käytössä ja tarjoaa vakaan alustan niin ruokailulle kuin muille aktiviteeteille.

Kestävä ja helppohoitoinen materiaali

Gordon ruokapöytä on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista, jotka varmistavat sen pitkäikäisyyden. Valkoinen pöytälevy on helppo pitää puhtaana ja se kestää hyvin päivittäistä käyttöä. Pöydän sileä pinta hylkii likaa ja tahroja, mikä tekee sen puhdistamisesta nopeaa ja vaivatonta. Tämä tekee Gordon ruokapöydästä käytännöllisen valinnan niin kiireiseen perhe-elämään kuin rennompaan arkeen.

Monipuolinen valinta erilaisiin tilaisuuksiin

Gordon ruokapöytä on erinomainen valinta sekä arkikäyttöön että erityisiin hetkiin. Sen tilava ja moderni muotoilu mahdollistaa pöydän käytön monenlaisissa tilanteissa – niin päivittäisissä aterioissa, työtilana kuin juhlakattauksissa. Pöydän yksinkertainen design antaa tilaa luovuudelle sisustuksessa ja erilaisille pöytäkattauksille.

Yhteenveto

Gordon ruokapöytä 200x100 cm valkoisena tarjoaa täydellisen yhdistelmän modernia tyyliä, tilavuutta ja käytännöllisyyttä erinomaisella hintalaatusuhteella. Sen tyylikäs ja ajaton design tekee siitä monipuolisen valinnan jokaiseen kotiin. Gordon ruokapöytä tuo tilaan raikkautta ja toimivuutta, ollen täydellinen ratkaisu niin arkeen kuin juhlaan. Valitse Gordon ruokapöytä ja luo kodin sydän, jossa voi kokoontua nauttimaan yhteisistä hetkistä.

Täydennä kokonaisuus