Ekholmen   ruokapöydän tuoli öljytty tammi / natural puuistuin

.....
Klubihinta109 €
Säästä 30 €

139 €

Klubitarjoukset voimassa 29.10.2024 saakka.

Toimitusaika 8-9 viikkoa

Ekholmen ruokatuoli

Etsitkö täydellistä ruokapöydän tuolia, joka yhdistää ajattoman tyylikkyyden ja erinomaisen mukavuuden? Ekholmen ruokapöydän tuoli öljytyllä tammi- ja natural-puuistuimella on ratkaisu, joka tarjoaa loistavan hintalaatusuhteen. Tämä tuoli tuo kotiisi luonnollista lämpöä ja kauneutta, tehden siitä erinomaisen valinnan niin moderniin kuin perinteiseenkin sisustukseen.

Ajaton ja tyylikäs design

Ekholmen ruokapöydän tuolin öljytty tammi ja natural-puuistuin muodostavat kauniin kontrastin, joka luo sisustukseen luonnollista ja rauhallista tunnelmaa. Tammi on tunnettu kestävyydestään ja ajattomasta kauneudestaan, mikä tekee tästä tuolista pitkäikäisen valinnan. Sen selkeä ja minimalistinen muotoilu sopii monenlaisiin ruokailutiloihin, täydentäen niin modernia kuin klassista sisustusta.

Mukavuus ja laatu etusijalla

Ekholmen tuoli on suunniteltu tarjoamaan erinomaista istumamukavuutta. Sen natural-puuistuin on mukava ja tukee hyvin selkää, joten voit nauttia pitkistäkin ateriahetkistä ilman epämukavuutta. Öljytty tammirunko lisää tuolin kestävyyttä ja antaa sille hienostuneen ilmeen, joka vain paranee ajan myötä. Tämä tuoli ei ole pelkästään kaunis katsella, vaan myös käytännöllinen ja mukava käyttää päivittäin.

Kestävä ja helppohoitoinen

Öljytty tammi on materiaali, joka kestää hyvin kulutusta ja säilyttää kauneutensa vuosien ajan. Natural-puuistuin on helppo pitää puhtaana ja se kestää arjen haasteet, tehden tästä tuolista täydellisen valinnan niin lapsiperheisiin kuin muihin vilkkaisiin kotitalouksiin. Tuolin hoito on yksinkertaista, ja öljytty pinta säilyy kauniina pienelläkin huolenpidolla.

Yhteenveto

Ekholmen ruokapöydän tuoli öljytyllä tammi- ja natural-puuistuimella yhdistää tyylikkään muotoilun, mukavuuden ja kestävyyden, tarjoten erinomaisen vastineen rahalle. Tämä tuoli on täydellinen valinta, kun haluat tuoda ruokailutilaasi ripauksen luonnollista kauneutta ja ajattomuutta. Ekholmen tuoli on investointi, joka palvelee sinua ja perhettäsi vuosien ajan, säilyttäen samalla tyylikkään ulkonäkönsä.

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus