Ekholmen   ruokapöydän tuoli öljytty tammi / harmaa kangasistuin

.....
Klubihinta109 €
Säästä 30 €

139 €

Klubitarjoukset voimassa 29.10.2024 saakka.

Toimitusaika 2-6 arkipäivää

Ekholmen ruokatuoli

Etsitkö täydellistä ruokapöydän tuolia, joka yhdistää ajattoman tyylikkyyden ja erinomaisen mukavuuden? Ekholmen ruokapöydän tuoli öljytyllä tammirungolla ja harmaalla kangasistuimella on juuri sitä, mitä tarvitset. Tämä kauniisti muotoiltu tuoli ei ainoastaan kohota ruokailutilasi ilmettä, vaan tarjoaa myös loistavan hintalaatusuhteen, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niin moderneihin kuin perinteisiinkin koteihin.

Tyylikäs ja ajaton design

Ekholmen ruokapöydän tuoli on suunniteltu huolellisesti vastaamaan korkeimpia tyylivaatimuksia. Öljytty tammi tuo tuolin runkoon luonnollista lämpöä ja ajattomuutta, kun taas harmaa kangasistuin Inari 90 -kankaalla lisää siihen modernia eleganssia. Tämä yhdistelmä luo kauniin kontrastin, joka sopii täydellisesti skandinaaviseen, moderniin ja klassiseen sisustukseen. Tuolin minimalistinen muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit varmistavat, että se on paitsi kaunis myös käytännöllinen valinta.

Mukavuus edellä

Ekholmen ruokapöydän tuoli on suunniteltu tarjoamaan parasta mahdollista mukavuutta. Pehmeä harmaa kangasistuin tarjoaa miellyttävän istumakokemuksen pitkiksi ajoiksi, tehden ruokailuhetkistä nautinnollisempia. Tuolin ergonominen muotoilu tukee selkää ja parantaa istuma-asentoa, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niin perheen päivittäisiin aterioihin kuin ystävien kanssa vietettäviin juhlahetkiinkin.

Kestävä ja helppohoitoinen

Öljytty tammi on paitsi kaunis myös erittäin kestävä materiaali, joka kestää hyvin aikaa ja kulutusta. Harmaa kangasistuin on valmistettu kestävästä ja helppohoitoisesta Inari 90 -kankaasta, joka pitää tuolin ilmeen raikkaana ja uudennäköisenä vuodesta toiseen. Tuolin materiaalit on valittu huolellisesti takaamaan pitkäikäisyyden ja helpon puhdistettavuuden, joten Ekholmen ruokapöydän tuoli on erinomainen valinta arjen käyttöön.

Yhteenveto

Ekholmen ruokapöydän tuoli öljytyllä tammirungolla ja harmaalla kangasistuimella on tyylikäs, mukava ja kestävä valinta jokaiseen kotiin. Jos etsit ruokapöydän tuolia, joka yhdistää ajattoman designin ja huippumukavuuden, Ekholmen tuoli on täydellinen valinta. Sen loistava hintalaatusuhde tekee siitä järkevän hankinnan, joka palvelee sinua ja perhettäsi vuosien ajan.

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus