Osta 50€, saat -10%!

Ulappa sohvapöytä pyöreä 60 cm valkoinen

Ulappa   sohvapöytä pyöreä 60 cm valkoinen

229 €

Toimitusaika 7-8 viikkoa

Ulappa pyöreä sohvapöytä

Ulappa pyöreä sohvapöytä valkoisena on täydellinen valinta, kun haluat lisätä kotiisi tyylikkään ja käytännöllisen sisustuselementin. Tämä kompakti, mutta näyttävä sohvapöytä yhdistää modernin designin ja erinomaisen hintalaatusuhteen, tarjoten samalla monikäyttöisen ratkaisun olohuoneen sisustukseen.

Moderni ja tyylikäs muotoilu

Ulappa sohvapöytä erottuu kauniilla, pyöreällä muodollaan ja puhtaalla valkoisella värillään. Sen minimalistinen design on ajaton ja elegantti, mikä tekee siitä helposti yhdistettävän monenlaisiin sisustustyyleihin, kuten skandinaaviseen, moderniin tai klassiseen. Valkoinen väri tuo tilaan raikkautta ja avaruutta, ja pöydän yksinkertainen muotoilu korostaa sen tyylikkyyttä ja monipuolisuutta.

Kompakti koko ja käytännöllisyys

Ulappa sohvapöydän koko (60x42 cm) on täydellinen pienempiin tiloihin, joissa tarvitset käytännöllisen ja kompaktin pöydän. Sen pyöreä muotoilu on erityisen tilaa säästävä ja sopii hyvin myös pienempiin olohuoneisiin tai istuintiloihin. Tämä sohvapöytä tarjoaa riittävästi tilaa kahvikuppeihin, kirjoihin tai koriste-esineisiin, ilman että se vie liikaa tilaa huoneesta.

Kestävä ja helppohoitoinen

Sohvapöydän valkoinen pinta on valmistettu kestävästä materiaalista, joka on helppo puhdistaa ja hoitaa. Sen sileä pinta kestää arjen kulutusta ja on vaivaton pitää siistinä, joten voit nauttia sen kauneudesta ja käytännöllisyydestä pitkään. Ulappa sohvapöytä on suunniteltu kestämään aikaa ja tarjoamaan pitkään kauniin ja toimivan sisustuselementin.

Yhteenveto

Ulappa pyöreä sohvapöytä valkoisena tarjoaa loistavan hintalaatusuhteen yhdistäen modernin designin, kompaktiuden ja käytännöllisyyden. Sen ajaton muotoilu ja puhdas valkoinen väri tekevät siitä täydellisen lisän mihin tahansa kotiin. Tämä sohvapöytä on erinomaisen monipuolinen ja helppohoitoinen valinta, joka tuo tilaan tyylikkyyttä ja mukavuutta. Valitse Ulappa sohvapöytä ja nauti sen tarjoamasta kauniista ja toimivasta sisustuselementistä.

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus