Osta 50€, saat -10%!

Ulappa sohvapöytä pyöreä 60 cm musta

Ulappa   sohvapöytä pyöreä 60 cm musta

229 €

Toimitusaika 7-8 viikkoa

Ulappa sohvapöytä

Ulappa sohvapöytä on täydellinen valinta, kun etsit eleganttia ja käytännöllistä lisäystä olohuoneeseesi. Tämä pyöreä sohvapöytä mustana on suunniteltu tarjoamaan loistavaa hintalaatusuhdetta yhdistäen tyylikkään muotoilun ja kestävyydellä. Sen kompakti koko (60x42 cm) tekee siitä erinomaisen valinnan mihin tahansa tilaan, tuoden tilaan modernia ilmettä ja toimivuutta.

Tyylikäs ja ajaton design

Ulappa sohvapöydän musta väri ja pyöreä muotoilu luovat modernin ja ajattoman ilmeen, joka sopii täydellisesti monenlaisiin sisustustyyleihin. Musta sävy on sekä tyylikäs että monikäyttöinen, ja se yhdistyy helposti eri huonekaluihin ja sisustuselementteihin. Pyöreä muoto tarjoaa pehmeän kontrastin tilan kulmikkaammille elementeille, ja se voi toimia myös tilan visuaalisena keskipisteenä.

Kompakti koko ja käytännöllisyys

Ulappa sohvapöydän koko (60x42 cm) tekee siitä täydellisen valinnan pienempiin tiloihin tai tiloihin, joissa tarvitaan lisäpöytätasoa ilman, että se vie liikaa tilaa. Sen kompakti koko mahdollistaa sen sijoittamisen sohvan viereen, jotta saat kätevästi tilaa juomille, lehdille tai muille pienille esineille. Sohvapöytä tarjoaa myös toimivan pinnan esimerkiksi koriste-esineille tai kynttilöille, tuoden tilaan lisää tyyliä ja persoonallisuutta.

Kestävä ja helppohoitoinen

Ulappa sohvapöytä on valmistettu kestävästä materiaalista, joka takaa pitkän käyttöiän ja säilyttää ulkonäkönsä hyvin ajan myötä. Musta pinta on helppo puhdistaa ja pitää siistinä, mikä tekee siitä käytännöllisen valinnan arjen tarpeisiin. Sohvapöydän yksinkertainen muotoilu ja väri tekevät siitä helpon yhdistää muihin huonekaluihin ja sisustuselementteihin, täydentäen tilan ilmettä vaivattomasti.

Yhteenveto

Ulappa sohvapöytä pyöreänä mustana tarjoaa erinomaisen hintalaatusuhteen yhdistäen tyylin, käytännöllisyyden ja kestävyyden. Sen ajaton muotoilu, kompakti koko ja helppohoitoinen pinta tekevät siitä loistavan valinnan mihin tahansa kotiin. Valitse Ulappa sohvapöytä ja tuo olohuoneeseesi modernia ilmettä ja toimivuutta, joka kestää aikaa ja käyttöä.

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus