Pampula   sohvapöytä pyöreä 40 cm musta

99 €

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Pampula sohvapöytä

Pampula sohvapöytä on täydellinen valinta, kun etsit tyylikästä ja käytännöllistä lisäystä olohuoneeseesi tai muuhun tilaan. Tämä pyöreä sohvapöytä, saatavana beigenä, harmaana ja mustana, tarjoaa loistavan hintalaatusuhteen yhdistäen elegantin muotoilun ja monikäyttöisyyden. Sen kompakti koko (40 cm) tekee siitä erinomaisen valinnan pienempiin tiloihin tai lisäpöytäksi suurempaan tilaan.

Tyylikäs ja monikäyttöinen design

Pampula sohvapöytä on suunniteltu tarjoamaan modernia ilmettä, joka sopii monenlaisiin sisustustyyleihin. Sen pyöreä muotoilu tuo pehmeyttä ja harmoniaa tilaan, ja saatavilla olevat värit – beige, harmaa ja musta – tarjoavat laajan valikoiman vaihtoehtoja eri sisustustarpeisiin. Beige on lämmin ja neutraali, harmaa on moderni ja hienostunut, kun taas musta lisää tilaan dramaattisuutta ja eleganssia.

Kompakti koko ja käytännöllisyys

Pampula sohvapöydän 40 cm halkaisija tekee siitä ihanteellisen pienempiin tiloihin tai täydentämään suurempia kalustekokonaisuuksia. Sen kompakti koko mahdollistaa sen sijoittamisen helposti sohvan viereen, lisäten kätevää pöytätilaa juomille, lehdille tai koriste-esineille. Tämä pöytä toimii myös mainiona sivupöytänä tai yöpöytänä, mikä tekee siitä monikäyttöisen ja käytännöllisen lisän mihin tahansa huoneeseen.

Kestävä ja helppohoitoinen

Pampula sohvapöytä on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka varmistavat sen pitkäikäisyyden ja säilyttävät kauniin ulkonäkönsä käyttöä kestäen. Sen pintamateriaalit ovat helppohoitoisia ja ne on suunniteltu kestämään päivittäistä käyttöä. Värit on valittu huolella, jotta ne eivät vain näytä hyvältä, vaan myös säilyttävät värinsä ja kiiltonsa pitkään.

Yhteenveto

Pampula sohvapöytä pyöreänä ja saatavilla beigenä, harmaana ja mustana tarjoaa erinomaisen hintalaatusuhteen, yhdistäen tyylin, käytännöllisyyden ja kestävyden. Sen kompakti koko ja monikäyttöisyys tekevät siitä loistavan valinnan mihin tahansa kotiin tai tilaan. Valitse Pampula sohvapöytä ja nauti sen tarjoamasta eleganssista ja käytännöllisyydestä, joka täydentää sisustustasi täydellisesti.

Pihistä

Panosta

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus