Lyon   sohvapöytä pyöreä 60 cm musta

199 €

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Lyon sohvapöytä

Lyon sohvapöytä on täydellinen valinta, kun etsit eleganttia ja monikäyttöistä lisäyksen olohuoneeseesi. Tämä pyöreä sohvapöytä yhdistää kauniisti luonnonvärisen ja mustan sävyn, luoden modernin ja ajattoman ilmeen. Koko 60 cm tekee siitä kompaktin mutta toimivan kalusteen, joka tarjoaa erinomaisen hintalaatusuhteen yhdistäen tyylin, käytännöllisyyden ja kestävyuden.

Tyylikäs väriyhdistelmä ja muotoilu

Lyon sohvapöydän luonnonvärinen ja musta väriyhdistelmä tuo tilaan hienostunutta kontrastia ja tyyliä. Luonnonvärinen pinta tuo lämpöä ja raikkautta, kun taas musta väri lisää syvyyttä ja modernia eleganssia. Pyöreä muotoilu pehmentää huoneen kulmikkaita linjoja ja luo harmonisen ilmeen, joka sopii täydellisesti monenlaisiin sisustustyyleihin, olipa tilasi sitten skandinaavinen, moderni tai boheemi.

Kompakti koko ja käytännöllisyys

60 cm kokoinen Lyon sohvapöytä on täydellinen valinta pienempiin tiloihin tai tiloihin, joissa tarvitaan kompaktia mutta käytännöllistä pöytää. Sen koko tarjoaa riittävästi pintatilaa juomille, lehdille tai koriste-esineille, ilman että pöytä vie liikaa tilaa huoneesta. Tämä tekee Lyon sohvapöydästä erinomaisen valinnan esimerkiksi olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai eteiseen.

Kestävä ja helppohoitoinen

Lyon sohvapöytä on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka varmistavat sen pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Luonnonvärinen ja musta pinta on helppo puhdistaa ja säilyttää siistinä, mikä tekee siitä käytännöllisen valinnan arkeen. Pöydän yksinkertainen muotoilu ja väri tekevät siitä helpon yhdistää muihin huonekaluihin ja sisustuselementteihin, täydentäen tilan ilmettä vaivattomasti.

Yhteenveto

Lyon sohvapöytä pyöreänä luonnonvärisenä ja mustana tarjoaa loistavan hintalaatusuhteen yhdistäen tyylin, käytännöllisyyden ja kestävyyden. Sen kaunis väriyhdistelmä, kompakti koko ja kestävä rakenne tekevät siitä ihanteellisen lisän mihin tahansa kotiin. Valitse Lyon sohvapöytä ja luo kotiisi elegantti ja toimiva tila, joka palvelee sinua monella tavalla.

Pihistä

Panosta

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus