Salla runkopatja 120x200 cm harmaa
Salla runkopatja 120x200 cm harmaa
Salla runkopatja 120x200 cm harmaa
Salla runkopatja 120x200 cm harmaa
Salla runkopatja 120x200 cm harmaa

Salla   runkopatja 120x200 cm harmaa

619 €

Toimitusaika 1-2 viikkoa

Salla runkopatja

Salla runkopatja 120x200 cm on täydellinen valinta, kun haluat yhdistää mukavuuden, kestävyyden ja tyylin kohtuulliseen hintaan. Tämä runkopatja tarjoaa erinomaisen hintalaatusuhteen, mikä tekee siitä ihanteellisen investoinnin laadukkaaseen uneen ja pitkäaikaiseen käyttöön. Harmaa Salla runkopatja on suunniteltu tarjoamaan täydellinen tuki ja mukavuus, mikä takaa rauhalliset yöunet ja energiset heräämiset.

Moderni ja ajaton muotoilu

Salla runkopatjan harmaa väri on ajaton ja moderni valinta, joka sopii saumattomasti erilaisiin sisustustyyleihin. Harmaan neutraali sävy luo makuuhuoneeseen rauhallisen ja tyylikkään ilmeen, joka kestää aikaa ja trendejä. Tämä runkopatja on täydellinen ratkaisu, olipa makuuhuoneesi sisustus sitten minimalistinen, skandinaavinen tai perinteinen.

Täydellinen tuki ja mukavuus

Salla runkopatja on suunniteltu tarjoamaan optimaalista tukea ja mukavuutta koko yön ajan. Patjan jämäkkä rakenne varmistaa, että kehosi saa juuri oikeanlaisen tuen, mikä auttaa vähentämään kehoon kohdistuvaa painetta ja edistää selän terveyttä. Tämä 120x200 cm kokoinen patja on erinomainen valinta yksin nukkuvalle tai niille, jotka arvostavat hieman enemmän tilaa. Patjan pintamateriaali on pehmeä ja miellyttävä, joten voit nauttia ylellisen tuntuisesta nukkumisesta joka yö.

Kestävä ja helppohoitoinen

Salla runkopatja on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä. Runkopatjan tukeva ja kestävä rakenne takaa pitkäikäisyyden, ja sen verhoilukangas on suunniteltu kestämään päivittäistä kulutusta. Harmaa kangas on myös helppo pitää puhtaana, mikä tekee tästä patjasta käytännöllisen ja vaivattoman valinnan arkeen.

Monipuolinen ja tilaa säästävä

Tämä 120x200 cm runkopatja on loistava valinta erilaisiin tiloihin, kuten makuuhuoneeseen, vierashuoneeseen tai opiskelija-asuntoon. Kompaktista koostaan huolimatta patja tarjoaa runsaan tilan mukavaan nukkumiseen ja on helppo yhdistää erilaisiin sängynpäätyihin ja vuodevaatteisiin. Salla runkopatja on suunniteltu tarjoamaan tyylikästä ja mukavaa nukkumista ilman kompromisseja.

Yhteenveto

Salla runkopatja 120x200 cm harmaana on erinomainen valinta, kun etsit laadukasta ja mukavaa patjaa edulliseen hintaan. Sen moderni muotoilu, erinomainen tuki ja helppohoitoinen kangas tekevät siitä täydellisen lisän mihin tahansa makuuhuoneeseen. Valitse Salla runkopatja ja nauti paremmista yöunista tyylillä ja mukavuudella.

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus