Osta 50€, saat -10%!

Tuotekuva jossa Salla runkopatja 80x200cm
Salla runkopatja 80x200 harmaa
Tuotekuva jossa Salla runkopatja 80x200cm
Tuotekuva jossa Salla runkopatja 80x200cm
Tuotekuva jossa Salla runkopatja 80x200cm

Salla   runkopatja 80x200 harmaa

499 €

Kampanja voimassa 30.9.2024 saakka.

Toimitusaika 1-2 viikkoa

Salla runkopatja

Salla runkopatja on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat korkeaa laatua ja mukavuutta edulliseen hintaan. Tämä 80x200 cm kokoinen runkopatja tarjoaa loistavan hintalaatusuhteen ja tuo makuuhuoneeseesi niin ergonomista tukea kuin tyylikästä ilmettä. Harmaan sävyinen Salla runkopatja on ajaton valinta, joka sopii monenlaisiin sisustustyyleihin, olipa kyseessä sitten päämakuuhuone, vierashuone tai nuoren huone.

Kompakti ja monikäyttöinen koko

Sallan 80x200 cm koko tekee siitä ihanteellisen valinnan yksittäiseen vuoteeseen tai pienempään tilaan, kuten vierashuoneeseen. Kapeampi koko sopii hyvin myös osaksi parivuoteen ratkaisua, kun yhdistetään kaksi runkopatjaa. Tämän koon avulla säästät tilaa tinkimättä mukavuudesta, ja se tarjoaa riittävästi nukkumatilaa yksilölliseen käyttöön.

Erinomainen nukkumismukavuus

Salla runkopatja on suunniteltu tarjoamaan täydellinen tasapaino mukavuuden ja tuen välillä. Sen tukeva rakenne varmistaa, että saat oikeanlaisen tuen selällesi ja nivelillesi, mikä vähentää unen aikaisia särkyjä ja epämukavuuden tunnetta. Patjan pinnan pehmeys mukautuu kehon muotoihin, antaen mukavan ja rentouttavan nukkuma-asennon. Tämä tekee Sallasta erinomaisen vaihtoehdon jokaiselle, joka arvostaa laadukasta unta ja haluaa herätä virkeänä.

Ajaton ja tyylikäs harmaa väri

Sallan harmaa väri on neutraali ja elegantti, mikä tekee siitä sopivan monenlaisiin sisustustyyleihin. Se on helppo yhdistää erilaisiin tekstiileihin, huonekaluihin ja värimaailmoihin, olipa kyseessä sitten minimalistinen tai perinteisempi sisustus. Harmaa kangas on myös käytännöllinen valinta, sillä se on helppo pitää puhtaana ja kestää hyvin käyttöä.

Kestävä ja helppohoitoinen

Salla runkopatja on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka takaavat sen pitkäikäisyyden. Runkopatjan tukeva rakenne kestää vuosien käyttöä säilyttäen samalla mukavuutensa ja muotonsa. Patjan verhoilu on helppohoitoinen, mikä tarkoittaa, että voit pitää sänkysi raikkaana ja siistinä ilman suurta vaivannäköä.

Täydellinen valinta pieniin tiloihin

Sallan 80x200 cm runkopatja on erinomainen valinta pienempiin makuuhuoneisiin tai vierashuoneisiin, joissa tilaa on rajallisesti, mutta mukavuudesta ei haluta tinkiä. Sen kompakti koko yhdistettynä korkeaan laatuun tekee siitä monipuolisen ja pitkäikäisen vaihtoehdon. Olipa kyseessä nuoren ensisänky tai vieraiden käyttöön tarkoitettu lisävuode, Salla runkopatja täyttää kaikki odotukset.

Yhteenveto

Salla runkopatja 80x200 cm harmaana on täydellinen valinta yksittäiseen vuoteeseen, tarjoten erinomaisen hintalaatusuhteen. Tyylikäs harmaa väri ja mukava rakenne tekevät siitä ihanteellisen vaihtoehdon niin arkeen kuin vieraskäyttöön. Valitse Salla runkopatja ja nauti laadukkaasta unesta ilman kompromisseja.

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus