Salla runkopatjasetti 160x200 harmaa
Salla runkopatjasetti 160x200 harmaa
Salla runkopatjasetti 160x200 harmaa
Salla runkopatjasetti 160x200 harmaa
Salla runkopatjasetti 160x200 harmaa

Salla   runkopatjasetti 160x200 harmaa

999 €

Kampanja voimassa 30.9.2024 saakka.

Toimitusaika 1-2 viikkoa

Salla runkopatjasetti

Salla runkopatjasetti on täydellinen valinta, kun haluat yhdistää laadun, mukavuuden ja tyylin edulliseen hintaan. Tämä 160x200 cm kokoinen runkopatjasetti tarjoaa loistavan hintalaatusuhteen, tehden siitä erinomaisen investoinnin pitkäaikaiseen käyttöön. Harmaan sävyinen Salla runkopatjasetti on suunniteltu tarjoamaan ensiluokkaista nukkumismukavuutta ja kestävyyttä, sopien täydellisesti mihin tahansa makuuhuoneeseen.

Moderni ja tyylikäs ulkonäkö

Salla runkopatjasetin harmaa väri on ajaton ja moderni, mikä tekee siitä helpon yhdistää monenlaisiin sisustustyyleihin. Harmaa sävy on neutraali ja rauhallinen, mikä luo makuuhuoneeseen harmonisen ja rentouttavan ilmapiirin. Tämä runkopatjasetti sopii erinomaisesti niin minimalistisiin kuin klassisempiinkin sisustuksiin, tuoden tilaan tyylikästä eleganssia.

Erinomainen nukkumismukavuus

Salla runkopatjasetti on suunniteltu tarjoamaan optimaalisen tuen ja mukavuuden koko yön ajaksi. Patja mukautuu kehon muotoihin, tarjoten juuri oikeanlaisen tuen selälle ja nivelille. Tämä vähentää kehoon kohdistuvaa painetta ja auttaa sinua saavuttamaan syvän ja palauttavan unen. Patjan tukeva rakenne yhdistettynä pehmeään pintaan luo täydellisen tasapainon mukavuuden ja tuen välillä.

Kestävä ja helppohoitoinen

Salla runkopatjasetti on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka varmistavat sen pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Runkopatjan tukeva rakenne ja laadukas verhoilu takaavat, että sänky säilyttää muotonsa ja mukavuutensa vuosien ajan. Harmaa kangas on lisäksi helppo pitää puhtaana, joten voit nauttia raikkaasta ja siististä makuuhuoneesta ilman suurta vaivaa.

Täydellinen valinta makuuhuoneeseen

Tämä 160x200 cm kokoinen runkopatjasetti tarjoaa tilaa kahdelle hengelle mukavaan ja tilavaan nukkuma-asentoon. Sen moderni ulkonäkö ja erinomainen mukavuus tekevät siitä täydellisen valinnan niin päämakuuhuoneeseen kuin vierashuoneeseen. Salla runkopatjasetti on suunniteltu tarjoamaan pitkäaikaista tyytyväisyyttä ja ensiluokkaista nukkumismukavuutta, joka parantaa unen laatua ja hyvinvointia.

Yhteenveto

Salla runkopatjasetti 160x200 cm harmaana tarjoaa erinomaisen hintalaatusuhteen yhdistäen tyylin, mukavuuden ja kestävyyden. Tämä moderni ja tukeva runkopatjasetti on täydellinen valinta makuuhuoneeseesi, kun haluat nauttia syvästä ja palauttavasta unesta joka yö. Valitse Salla runkopatjasetti ja koe unen uusi ulottuvuus tyylillä ja mukavuudella.

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus