Uni   jenkkisänky 120x200 (bonnel) antrasiitti

.....

289 €

Valitse petauspatja:Ilman petauspatjaa

Sängynpääty:Ei sisällä päätyä

Kokoonpano:Ilman päädyn tyynyjä

Toimitusaika 2-6 arkipäivää

Uni jenkkisänky 120x200cm

Uni Jenkkisänky tarjoaa erinomaisen nukkumiskokemuksen laadukkaalla Bonnell-jousituksellaan. Tämä jousisto on tunnettu kestävyydestään ja tukevuudestaan, tarjoten tasaisen tuen koko vartalolle. Bonnell-jouset mahdollistavat miellyttävän ja ergonomisen nukkuma-asennon, minkä ansiosta heräät virkeänä ja ilman selkäkipuja.

Mukautettavuus ja monipuoliset kokonaisuudet

Tämä jenkkisänky on saatavilla useilla eri kokonaisuuksilla, jotta voit muokata siitä täydellisen makuuhuoneeseesi. Valitse sänkyyn halutessasi elegantti sängynpääty, joka lisää tyylikkyyttä ja luo viimeistellyn ilmeen. Voit myös täydentää sänkykokonaisuutta petauspajalla, joka parantaa sängyn mukavuutta entisestään, tai päädyn tyynyillä, jotka lisäävät pehmeyttä ja tekevät sängystä miellyttävän myös istumista varten.

Koko 120x200 cm – Täydellinen valinta pienempiin tiloihin

Sängyn koko 120x200 cm on ihanteellinen valinta pienempiin makuuhuoneisiin, joissa halutaan maksimoida mukavuus ilman kompromisseja tilankäytössä. Jenkkisängyn rakenne tarjoaa tukevan pohjan, ja yhdistettynä Bonnell-jousistoon saat sängyn, joka kestää käytössä vuodesta toiseen.

Loistava hintalaatusuhde

Uni Jenkkisänky yhdistää laadun ja edullisuuden saumattomasti. Se on erinomainen valinta, kun haluat panostaa hyvään uneen, mutta et halua ylittää budjettiasi. Laadukkaat materiaalit, huolellinen viimeistely ja monipuoliset lisävarusteet tekevät tästä sängystä loistavan sijoituksen, josta nautit pitkään.

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus