Uni   jenkkisänky 140x200 (bonnel) antrasiitti

.....

299 €

Valitse petauspatja:Ilman petauspatjaa

Sängynpääty:Ei sisällä päätyä

Kokoonpano:Ilman päädyn tyynyjä

Toimitusaika 5-6 viikkoa

Uni jenkki 140x200cm

Etsitkö laadukasta sänkyä edulliseen hintaan? Uni jenkkisänky 140x200 cm tarjoaa loistavan ratkaisun sinulle, joka arvostat mukavuutta ja kestävyyttä. Tämä sänky yhdistää klassisen Bonell-jousituksen ja tyylikkään muotoilun, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niin makuuhuoneeseen kuin vierashuoneeseen.

Bonell-jousitus – mukavuuden ja tuen yhdistelmä

Uni jenkkisänky on varustettu Bonell-jousituksella, joka takaa tasaisen tuen koko keholle. Bonell-jousitus sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat kohtuullisen pehmeän mutta tukevan sängyn. Jousien rakenne edistää myös hyvää ilmankiertoa, mikä tekee sängystä hengittävän ja viileän.

Personoi sänky mielesi mukaan

Tämä jenkkisänky ei ole pelkästään mukava, vaan se on myös täysin räätälöitävissä. Voit valita sängyn päädyn, joka lisää tilaan eleganssia ja tukee selkää mukavasti lukiessasi tai rentoutuessasi. Tarjolla on myös petauspatja, joka lisää sängyn käyttömukavuutta entisestään. Jos haluat, voit hankkia myös päädyn tyynyillä varustettuna, mikä tuo lisää pehmeyttä ja tyylikkyyttä.

Täydellinen koko – 140x200 cm

Uni jenkkisänky on saatavilla kätevässä 140x200 cm koossa, joka sopii loistavasti niin yksin nukkujalle kuin pariskunnalle. Tämä koko on käytännöllinen myös pienempiin huoneisiin, tarjoten samalla riittävästi tilaa mukavaan nukkumiseen.

Loistava hintalaatusuhde

Uni jenkkisänky on erinomainen valinta sinulle, joka haluat sängyn, joka kestää aikaa, tarjoaa mukavuutta ja näyttää hyvältä – kaikki tämä edulliseen hintaan.

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus