Uni   jenkkisänky 180x200 (bonnel) antrasiitti

.....

379 €

Kampanja voimassa 21.10.2024 saakka.

Valitse petauspatja:Ilman petauspatjaa

Sängynpääty:Ei sisällä päätyä

Kokoonpano:Ilman päädyn tyynyjä

Toimitusaika 3-4 viikkoa

Uni jenkkisänky 180x200cm

Etsitkö laadukasta sänkyä, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja kestävyyttä? Uni Jenkkisänky 180x200 cm on ratkaisu sinulle! Tämä tyylikäs jenkkisänky on suunniteltu tarjoamaan ensiluokkaista nukkumismukavuutta, ja se sopii täydellisesti niin yksityiskoteihin kuin hotelleihinkin.

Loistava hintalaatusuhde

Uni Jenkkisängyn erinomainen hintalaatusuhde tekee siitä täydellisen valinnan kaikille, jotka arvostavat mukavuutta ilman, että budjetti venyy äärimmilleen. Tämä sänky tarjoaa kestävän rakenteen ja huippuluokan käyttökokemuksen edulliseen hintaan.

Bonnell-jousitus takaa tuen ja kestävyyden

Sängyn ydin on valmistettu Bonnell-jousista, jotka tarjoavat erinomaisen tuen koko keholle. Bonnell-jousitus on tunnettu pitkäikäisyydestään ja kestävyydestään, joten sänky pysyy mukavana ja tukevana pitkään. Se jakaa kehon painon tasaisesti, jolloin nukut yön läpi ilman epämukavia painepisteitä.

Räätälöi sänkysi tarpeidesi mukaan

Uni Jenkkisänky tarjoaa joustavuutta myös ulkonäön ja varusteiden osalta. Voit valita sängyn esimerkiksi tyylikkäällä päädyllä, joka antaa sängylle viimeistellyn ilmeen. Lisäksi saatavilla on myös petauspatja sekä päädyn tyynyjä, joiden avulla voit personoida sängystä juuri itsellesi sopivan kokonaisuuden.

Nauti suuremmasta nukkumismukavuudesta

180x200 cm kokoinen sänky tarjoaa runsaasti tilaa kahdelle nukkujalle. Suuren kokonsa ansiosta voit levätä mukavasti ja liikkua vapaasti yön aikana. Tämä sänky on ideaali valinta, jos etsit ylellistä nukkumakokemusta kohtuuhintaan.

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus